SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Karaman'dan '3 Nisan' Paylaşımı

0
Güncellendi - 2020-04-04 02:25:01
Karaman'dan '3 Nisan' Paylaşımı
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Hikmet Karaman, sosyal medya hesabından 3 Nisan paylaşımı yaptı. Karaman, 2001-2002 sezonunda 3 Nisan’da Kocaelispor’un başında Türkiye Kupasını kazanmanın mutluluğunu yaşamıştı.

Hikmet Karaman, 8 Aralık 2000 tarihinde Kocaelispor ile anlaştı. 2000-2001 sezonunun ortalarında göreve gelen tecrübeli teknik adam, ilk Kocaelispor sezonunu 13.sırada tamamladı. 2001-2002 sezonunu Karaman Kocaelispor'un başında geçirdi. Türkiye ligini 34 maçta 43 puan toplayarak 11. sırada tamamlayan Karaman yönetimindeki Kocaelispor, asıl sürprizi 2001-2002 sezonunun Türkiye Kupasını müzesine götürerek gerçekleştirdi. 3 Nisan 2002 tarihinde oynanan final müsabakasında Kocaelispor, Beşiktaş'ı 4-0'lık sonuçla mağlup ederek tarihinde ikinci (Kocaelispor ilk Türkiye Kupasını 1997'de aldı) defa bu kupayı müzesine götürmeyi başardı.

2001-2002 sezonunda Kocaelispor’un başında Türkiye Kupasını kazanan tecrübeli çalıştırıcı, twitterda retro futbol tarafından yapılan “03 Nisan 2002'de bugün; Türkiye Kupasında Beşiktaş'ı 4-0 yenerek kupayı alan Kocaelispor 2002” paylaşımını retweetleyerek sayfasında paylaştı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız