SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Karaman'ın Düğününde Buluştular

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un yöneticileri ve eski teknik direktör Ziya Doğan, kulübün başkan yardımcısı Süleyman Karaman'ın oğlunun İstanbul'daki düğününde buluştular.

Ayhan- Mehtap Karaman çiftinin düğünlerine; Malatyaspor başkanı Hikmet Tanrıverdi, MEV Başkanı Şaban Taçyıldız, MİAD Başkanı Yunus Akdaş, Malatyaspor Başkan Vekillerinden İlhan Kavuk, yöneticiler Fahrettin Kayhan, Dr. Hasan Hüseyin Şener, Mehmet Tanrıverdi, Ergün Besli, Cahit Özpınar, Sanatçı Kenan Işık'ın yanı sıra, eski teknik direktör Ziya Doğan da katıldı.

Eski yöneticilerden işadamı Sabri Özel ve MEV Başkanı Şaban Taçyıldız'ın türkü söylediği, Kenan Işık'ın şiir okuduğu düğünün sahibi Süleyman Karaman, Malatyaspor'un ligden düşmesiyle büyük üzüntü yaşadıklarını, oğlunun düğününü de buruk bir sevinçle yaptıklarını belirterek, "Elimizden geleni yaptık, ama olmadı. Malatyalılar rahat olsun, bu takım için ne gerekiyorsa yapacağız. Bu göreve talip olan arkadaşlar da var. Onlar gelirse, onlara da desteğimiz olacak." dedi.

Bu arada, Malatyaspor'un ligin 24. haftasının sonunda "başarısız gidiş" nedeniyle görevini sonlandırdığı eski teknik direktör Ziya Doğan ise, "Malatya’nın ekmeğini yedim suyunu içtim. Malatya benim ikinci vatanım. Konuşacak çok şey var ama bazen susmak daha iyi." dedi. Doğan, düğünde Malatyaspor Başkanı ve yöneticileriyle aynı masada oturdu.

HABER-FOTO: Haydar ALÇIK- İstanbul

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız