SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Karani Yine Ankara Yolunda

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:21:12
Karani Yine Ankara Yolunda
A- A+ PAYLAŞ

Kayısı üreticilerinin sorunlarını gündeme getirmek uğruna yaptığı ilginç eylemler, protestolarla gündeme gelen çiftçi Veysel Karani adlı vatanda, Malatya sorunlarını gündeme taşımak için kış mevsimde bisikletle yollara düştü. 

Malatya'nın renkli simalarından Karani, sabah saat 8:30'da yola çıktı. Karani “Bisikletle Ankara ya kadar gitmeye karar verdim. Malatya'nın sorunlarını gündeme taşımak ve yapılan haksızlıklara karşı dur diye bilmek için yolla çıkıyorum. Kaysımız para etmiyor Malatya ya milletvekillerimizi çalışmıyor bende buna karşılık vermek için kış mevsimde yolla çıkıyorum ve Ankara'ya kadar bisikletle gideceğim” dedi. 

Karani, Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in görevde olduğu dönemde de, kayısı üreticilerinin sorunlarını iletmek üzere biri traktörle diğeri de at arabası ile olmak üzere iki kez daha Ankara yolculuğuna çıkmıştı. Karani, at arabasıyla gittiği Çankaya köşkü önünde kayısının sorunlarını dile getirmiş, Cumhurbaşkanı ile görüştürülmeyince, atı ve arabayı köşkün önüne bırakarak Malatya'ya dönmüştü. Karani'nin geri almadığı atı ve arabası da Cumhurbaşkanlığı'nca Atatürk Orman Çiftliği'ne verilmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız