SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Karanlık Güçlerce Öldürüldü'

A- A+ PAYLAŞ

Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Dairesi Başkanı iken ağır yaralı olarak bulunan ve hastanede ölen Behçet Oktay, 2. ölüm yıldönümünde memleketi Hekimhan'da anıldı.

Özel Harekat Dairesi eski Başkanı Behçet Oktay için memleketi Malatya'nın Hekimhan ilçesinde önce yürüyüş yapıldı, ardından anma töreni düzenlendi. Oktay'ın 2. ölüm yıldönümü nedeniyle ilçede dev fotoğrafları Türk bayrakları ile birlikte asılırken, ilçe merkezinde dev Türk bayrağının da taşındığı bir yürüyüş yapıldı.

Yürüyüşe, MHP ve CHP'liler ilgi gösterirken, CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu da yürüyüşe katıldı.
Dev Türk bayrağının taşındığı yürüyüş, Hekimhan Mezarlığı'ndaki Behçet Oktay'ın mezarı başına kadar devam etti.

Ağabey Nezih Oktay mezar başında yaptığı açıklamada, "Behçet Oktay karanlık güçlerce öldürülmüş bir kahramandır. Türkiye değerli bir evladını kaybetmiştir. Vatanı ve bayrağı uğrunda şehit düşmüştür. Türkiye'nin bölünmez bütünlüğü için canını vermiştir. Hepimiz çok iyi biliyoruzki, o hiçbir zaman görevden ve sorumluluktan kaçmazdı. Özellikle böylesi günlerde, en riskli görevleri bile almaktan çekinmezdi" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız