SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Karar İade..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Ulvi Saran, sulama suyu için ayrılan ödeneğin istinat duvarı için ayrılması kararını İl Genel Meclisi'ne yeniden iade etti.

Malatya İl Genel Meclisi Ağustos ayı çalışmalarına başladı. İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata'nın başkanlığındaki toplantıda gündemdeki maddeler görüşüldü.
Toplantıda Vali Saran tarafından gönderilen yazıda, "İlimizin bir çok bölgesinde sulama suyunda problemlerin bulunduğu, İl Özel İdaresi bütçesinin yetersiz olması nedeniyle İller Bankası'ndan kredi alınıp, bütçe imkanları da zorlanarak 2010 mali yılı bütçesine sulama suyu için ödenek konulduğu, ancak sulama suyu için konulan ödeneğin Yeşilyurt İlçesi Taftacık-Beylerderesi bağlantısı yolu istikametindeki belediye sınırları içerisinde bulunan ve yapılması elzem olmayan istinat duvarı yapımında kullanılmasına ilişkin 8 Temmuz 2010 tarih ve 198 sayılı meclis kararı alındığı görülmüş, olup, söz konusu ödeneğin sulama suyu projelerinde kullanılması için 8 Temmuz 2010 tarih ve 18 sayılı il genel meclisi kararı 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunu'nun 15'nci maddesi uyarınca yeniden görüşülmek üzere iade edilmiştir" denildi.

Yazıda sulama suyu bütçesinden istinat duvarı için aktarılan ödeneğin 630 bin TL olduğu belirtildi.

Vali Saran'ın aide ettiği karar, komisyona havale edildi.
Meclis'e diğer gündem maddeleri görüşüldü.

Meclis'te Kuluncak'ta getirilen kayısılar ikram edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız