SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Karara Saygı Duyuyorum"

0
Güncellendi - 2017-03-12 00:33:41
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi tarafından başkanlığındaki yönetim feshedilen MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, "Gelirken kırgın değil de giderken mi kırgın olacağız" dedi.

Mehmet Erdem, konuyla ilgili parti il binasında bugün bir basın açıklaması yaptı. Erdem, MHP'de Şu an bir kongre süreci başladığını genel merkezimizin daha iyi sağlıklı bir yapılanma için böyle bir karar aldığını söyleyerek,”10 Mart 2017 saat 15 30 itibari ile teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcımızın bana telefonla bildirmiş olduğu emirleri bütün il teşkilatı dahil olmak üzere, Malatya’da ki tüm ilçe teşkilatlarının yeniden yapılandırılmasından dolayı görevi bırakmamızı söylemişlerdir, bizde bu gün itibarı ile görevimizi bıraktık. Geriye kalan tarafları genel merkezimizin yapacağı çalışmalar doğrultusunda hareket edeceklerdir. Kendim ve tüm ülküdaşlarım genel merkezin talimatıyla “evet” kampanyamız devam ediyor, bunda sonrada daha sür'atli bir şekilde devam edecektir ”ifadelerini kullandı.

Basın mensupların "Tam olarak neden görevden alındınız?" sorusunu da yanıtlayan Erdem, ”Şu an bir kongre süreci başlamıştır. Daha iyi sağlıklı bir yapılanma için genel merkezimiz böyle bir karar almıştır. Ben de bu alınan karara saygı duyuyorum."

Görevden alındığı için kırgın olmadığını da söyleyen Erdem, ”Buraya gelirken, kırgın değil de, giderken mi kırgın olacağız. Öğle bir kırgınlık olmaz şeklide konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Tolga (7 yıl önce)
    Tum teșkilat deyișmesi lazım..
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih (7 yıl önce)
    Gelirken kırgın değil de giderken mi kırgın olacağız cümlesini anlayan var mı bana anlatsın MHP il başkanı olan birisi böyle bir cümle söylüyor Allah aşkına siz yorumlayın
    0
    0
    Yanıtla
  • ATA (7 yıl önce)
    keşke herkes sizin gibi düşünüp karar verseler önce milletim sonra partim
    0
    0
    Yanıtla