SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Karara Saygı Duyuyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:27:11
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya merkez ilçe Battalgazi Belediye Başkanlığı aday adayları Doç. Dr. İlhan Geçit ile Ahmet Kurdoğlu, AKP Malatya İl Teşkilatı’nı ziyaret ederek ‘Kırgınlık, küskünlük yok’ mesajı verdi.

Ziyarette konuşan İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, “Aday adaylığı döneminde arkadaşlarımızın etrafında belli insan grupları oluştu. Bu arkadaşlarımız sonuçları kabullenme noktasında itirazları olabilir. Neticede, sadece siyaset bir dönüm bir günlük değil. Ülkeye hizmet, belediye başkanı olayım, milletvekili olayım demekle de sadece hizmet olmaz. Önemli olan Türkiye’nin menfaatleridir. Aday gösterilmeyen arkadaşların fitne ve fesadın içerisinde olmayacaklarını biliyoruz. Bu ziyaretleri de bunu gösteriyor” ifadelerini kullandı.

AKP Malatya Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder ise, “İlçemize 16 aday adayı müracaat etmişti. Bir tanesine nasip olacaktı. Mevcut başkanımıza nasip oldu” dedi.

AKP Malatya Battalgazi Belediye Başkanlığı aday adayı Doç. Dr. İlhan Geçit, “Partimizin yetkili organları karar vermiştir. Bizim dışımızda bir aday adayını tercih edildi. Saygı duyuyoruz. Partimizin kararadır. Partimizin yanındayız. Müracaat ettiğim zamanki gibi gönül bağımız aynen devam ediyor. Kırgınlık ve küskünlük yoktur. Aday gösterilmemem gönül bağımı zedelemedi. Teşkilatımız ile aramıza mesafe koymadı” şeklinde konuştu.

AKP Malatya merkez ilçe Battalgazi Belediye Başkanlığı aday adayı Ahmet Kurdoğlu, “Partimizin geçirdiği su sıkıntılı günler içerisinde partimize destek vermek, 30 Mart’ta güçlü şekilde çıkmak için el birliği ile arkadaşlarımızla çalışacağız” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız