SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kararı İptal Ettik, Siz Yapın"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:42:07
A- A+ PAYLAŞ

İl Koordinasyon Kurulu toplantısında Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir, bir kez daha Karayollarından, ilçe merkezindeki karayolu üzerinde alt geçit yapılmasını istedi ancak Karayollarının yanıtı değişmedi. Belediye Başkanı Akdemir, “Karayolları bize bakmıyor. Özellikle yol üzerinde karşıdan karşıya geçişlerde büyük tehlike yaşanıyor. Alt geçit ve kavşak yapılması isin vatandaşlar arazilerini bedelsiz vermeye hazır. Karayollarından bunu rica ediyoruz” dedi.

“Yapacaktık ama Belediye izin vermedi”

Karayolları Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Sabaz ise daha önceki yıllarda Kaleye üst geçit ve kavşak yapılması noktasında projeler hazırladıklarını ancak Kale Belediyesi’nin aldığı meclis kararıyla buna izin vermediğini hatırlattı.

“Meclis kararını iptal ettik”

Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir ise, eskiden aldıkları meclis kararını iptal ettiklerini, alt geçit yapılması konusunda Belediye Meclisi olarak yeni bir karar aldıklarını belirtti. Akdemir, vatandaşların kavşak veya alt geçit yapılması için arazilerini bedelsiz vermeye hazır olduklarını da ifade etti.

Vali Süleyman Kamçı da, Kale ilçe merkezinde karşıdan karşıya geçişlerde ciddi bir sıkıntı olduğunu belirterek, ‘Geçmiş, geçmişte kalmıştır. Bundan sonra önümüze bakalım. Yapılabilecek ne varsa yapılsın. Bu konuyu yakından takip edelim” şeklinde Karayolları'na talimat verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız