SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kararımız İsabetli Olmuş"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:12:58
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, ligin ikinci yarısında özlenen Yeni Malatyaspor'u izlettireceklerini söyledi. 

Antalya'da takımın kamp çalışmalarını yakından takip eden Gevrek, kampla ilgili değerlendirmelerde bulundu. 

Gevrek, takımın kamp çalışmasının verimli geçtiğini ifade ederek, "Biz Mustafa hocadan memnunduk, hiçte sorun yaşamadık. Ayrılığımız tamamen futbolun içinde var olan kan uyuşmazlığından kaynaklandı.Olmadı. Mustafa hoca da bizi saygıyla karşıladı bizde onu saygıyla karşıladık. Karşılıklı saygı çerçevesi içinde el sıkışarak ayrıldık. Feyyaz hoca konusuna gelince. Bir çok hoca ile hatta Malatyalı hocalarla da görüştük. Yönetim kurulu olarak Feyyaz Uçar’da karar kıldık. Şimdi kampta gördüm ki aldığımız karar isabetli olmuş. Antrenmanı izlerken futbolcuların toplara hamleleri ve istekleri beni hayli mutlu etti. Şimdi Feyyaz hocanın başaracağını ve ikinci yarı özlenen Yeni Malatyaspor'u izlettireceğini şimdiden müjdeleyebilirim" dedi. 

"Daha İyi İşlere İmza Atacağız"

Yönetim olarak daha iyi işlere imza atacaklarını dile getiren Adil Gevrek, şunları söyledi:

"Kulüp yapılanmasına gitme gereği duyduk. Buna en büyük etken sezon başındaki zaman kısalığı ve yeni seçilmemiz akabinde transfer derken alelacele alınmış kararları gözden geçirme fırsatımız oldu. Murat Beytekin kardeşimiz zaten hep yanımızda olan bir isim. Kendisine bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Ali Ravcı’dan memnunduk bu nedenle tekrar göreve gelmesinde bir sakınca görmedik. Burada bakıyoruz alacağımız iyi kararlar arasında görünüyor. Şuana yaptığı çalışmalardan memnuniyetimizi söylememde sakınca yoktur. Daha iyi işlere imza atacağımızı biliyorum. Kulüp yapılanmasında kıssa alanda alınan yol bizi rahatlattığını söyleyebilirim."/

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız