SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kararlarımız Halk Menfaatine'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye başkanı Ahmet Çakır, muhtarlarla yaptığı toplantıda “Atacağımız adımlar, yapacağımız çalışmalar ilerleyen günlerde net bir şekilde ortaya çıkacaktır."dedi.

Toplantıyla ilgili olarak belediye basın bürosundan gönderilen bülten şöyle:

"Belediye Başkanı Ahmet Çakır kahvaltılı toplantıda, muhtarlarla bir araya geldi.

12 Haziran Cuma günü Yeşil Elma Lokantasında yapılan toplantıya, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra, Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Eren, Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Ali Seydi Yücekaya, Ziraat Odası Başkanı ve aynı zamanda Çamurlu Köyü Muhtarı Bayram Polatbaş, Belediye Başkan Yardımcıları Ertan Mumcu, Ahmet Ceyhan, Abuzer Kabakaş, Alican Bozkurt, Belediye Meclis Üyeleri, bazı daire müdürleriyle, köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, köy ve mahalle muhtarlarıyla, dayanışma, kaynaşma ve istişare toplantıları içerisinde bulunacaklarını, mahalleleri belediye başkan yardımcıları arasında bölge bölge ayırdıklarını, bölgesinden sorumlu belediye başkan yardımcılarıyla birlikte, mahallelerin sorunlarıyla ilgili yerinde bizzat sorunları tartışıp, çözüm yolları üreteceklerini söyledi.

Belediye Başkanı Çakır, “Atacağımız adımlar, yapacağımız çalışmalar ilerleyen günlerde net bir şekilde ortaya çıkacaktır. Çalışmalarımızı kamuoyunda tartışacağız. Her türlü öneriyi ve düşünceyi değerlendireceğiz.

Çevre yolunda devam eden alt geçit çalışmaları ulaşımı aksatmakta, biz orada Malatya Belediyesi olarak çalışmalarımızı tamamladık. Şuan orda Kara yolları devreye girdi ve yaklaşık bir yılın üstünde bir sürede bitirecek. Biz bu süreyi daha aşağıya çekmek için girişimlerimizi sürdürmekteyiz. Malatya’nın en büyük sorunu olan trafiği rahatlatmak için bir dizi kısmi düzenlemeler yaptık.

Malatya menfaatine alınacak, toplumsal menfaati olan uygulamalarda mutlaka sizlerinde vatandaşlarımızı, halkımızı bilgilendirmemiz gerekiyor. Alınan kararları, halkın ve Malatya’nın menfaatine olduğu için alıyoruz” dedi.

Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Eren de başta Belediye Başkanı Ahmet Çakır olmak üzere toplantının düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Muhtarlar Derneği Başkanı Eren, Mahallelerin sorunlarının çözülmesi için oluşturulan ekiplerin sorunları çözeceklerine inandığını belirterek, “Çevre yolunda devam eden alt geçit çalışmalarıyla Malatya trafiği daha da rahatlayacak. Muhtar evlerinin tamamlanmasını bekliyoruz. Muhtar evlerinin yapılmasıyla muhtarlar vatandaşlara daha iyi hizmet verecektir. Çevre yolu altında bulunan mahallelerde doğalgaz çalışmaları başladı” dedi.

Doğu Garajının taşınmasıyla bir takım kişilerin rahatsız olduğuna değinen Ziraat Odası Başkanı ve aynı zamanda Çamurlu Köyü Muhtarı Bayram Polatbaş da, Malatya’nın gelişmesi ve hizmetlerin yapılması için fedakarlık yapılması gerektiğini söyledi.

Polatbaş, “Doğu Garajına sık sık gitmekteyim. Orada köylülerimizle, esnaflarımızla görüştük. İnsanlar yavaş yavaş alışmaya başlamış. Konuyu Sayın Belediye Başkanımız Ahmet Çakır ile görüştük. Sorunların çözümü noktasında bize yardımcı olacak. Kayısı sezonunda Hal binasına otobüs seferlerinin düzenlemesini de rica ettik. Biz muhtarlar sizin sesiniz olacağız” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile birlikte beş yıl Malatya’ya hizmet edeceklerini belirten, Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Ali Seydi Yücekaya da, yeni yönetimin onurlu bir görev üstlendiğini söyledi.

Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Yücekaya, “Sayın Belediye Başkanımız Ahmet Çakır başta olmak üzere bu toplantıda emeği geçen herkese şahsım ve muhtarlarım adına şükranlarımı sunuyorum. Sayın Belediye Başkanımıza yapacağı hizmetlerde daima destek vereceğimizi sizlerin huzurunda taahhüt ediyorum” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız