SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kararnamede Bir Malatyalı

A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından onaylandıktan sonra Resmi Gazete'de yayınlanan Valiler Kararnamesi ile Artvin Valiliği görevine atanan Necmettin Kalkan, Malatyalı. 

İstanbul'un yeni ilçelerinden olan Sancaktepe'de kaymakam olarak görevliyken son kararname ile Artvin Valiliği görevine getirilen Kalkan'ın özgeçmişi şöyle:

 
1967 yılında Malatya'da doğdu. Ortaöğrenimini İstanbul Vefa Lisesi ve Malatya Kubilay Lisesi'nde tamamladı. 1988 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Aynı yıl stajını tamamlayarak, İstanbul Barosu'ndan Avukatlık Ruhsatını aldı. 1989 yılında Elazığ Kaymakam Adayı olarak İçişleri Bakanlığı'nda göreve başladı. 1990 yılında 1 yıl süre ile yabancı dil öğrenimi ve yerel yönetim incelemeleri için İngiltere'de bulundu. Şuhut Kaymakam Vekilliği, Sütçüler Kaymakamlığı, Sason Kaymakamlığı, Van Vali Yardımcılığı, Rize-Pazar Kaymakamlığı, Kocaali Kaymakamlığı ve Kocaeli Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2008 yılında Kurucu Kaymakam olarak atandığı, İstanbul’un yeni ilçelerinden Sancaktepe Kaymakamlık görevini yürütmekte iken Ağustos 2011 kararnamesi ile Artvin Valiliği'ne atandı.. İngilizce bilen Kalkan, Diş Hekimi Hatice Hanımla evli ve iki çocuk babasıdır.
 
ARAPGİR ESKİ KAYMAKAMI DA VALİ OLDU..
Bu arada son kararname ile, Arapgir ilçesinin eski kaymakamlarından Dr. Yusuf Mayda da, Gümüşhane Valiliği'ne atandı.
 
Mayda, en son İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürü idi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız