SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Karartma ve Dayatmayla Oldu"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:10:12
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, partiye hizmetlerinin devam edeceğini, istifa haberlerinin de doğru olmadığını bildirdi.

1 Kasım seçim koşullarıyla ilgili değerlendirme yapan Erdem, şunları söyledi:

"Geride bıraktığımız 1 kasım 2015 Pazar günü yapılan 26. dönem milletvekilliği seçimi sona ermiş tir. Maalesef ülkemizde ve Malatya’da beklediğimiz sonucu alamadık. Bu seçimlerde başta teşkilat başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerine Ülkü ocaklarımıza Ülkücü işçiler derneğine daha ismini sayamadığımız sivil toplum kuruluşlarına milletvekili adaylarımıza ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım. Ayrıca partimiz Milliyetçi Hareket Partisi'ne teveccüh gösteren değerli hemşerilerimizde teşekkürlerimizi sunarız. Takdir yüce milletimizindir. Bu saatten sonra yapacağımız iş partimize hizmete devam etmektir. Seçimin sonucunda, Milliyetçi Hareket Partisi Meclis'te yer almış, milletimiz muhalefet görevini partimize vermiştir. Partimiz, bu demokratik görevi layıkıyla yapacak ve aziz milletimizin kendisinden beklediği yapıcı ve etkili muhalefeti gerçekleştirecektir. 

Seçime giden süreçte, eline geçirmiş olduğu tek başına iktidar gücünü ve emrindeki devlet kadrolarını kendi siyasi ikbali için kullanmaktan çekinmeyen hükümetin, kamuoyunu sürekli yönlendirme çabasında olduğu bilinen bir gerçektir. 

Karanlık bir propaganda yoğunluğu arasından seçmenlerine ulaşmaya çalışan dava arkadaşlarımız yoğun baskılarla karşılaşmışlar, seslerini halka duyurmalarında engellemelere maruz kalmışlardır. 

Medya unsurlarına kadar uzanan bu karartma, dayatma ve yönlendirmelerin, tek kanaldan propagandaya maruz kalan seçmenin eğilimlerine de yansıdığı bugünkü sonuçlardan anlaşılmaktadır. 

Bu arada iktidar partisinin kamuoyunda itibar kaybettiği son aylar içinde, meclis iradesine yönelik dışarıdan yapılan dayatma ve zorlamaların toplumda kabul görmediği ve iktidar partisine hak etmediği bir desteği sağladığı anlaşılmaktadır. Temennimiz odur ki iktidar halkımızın bekletişi olan milli birlik, beraberliği sağlasın. Cenabı Allah (cc) hayırlara  vesile etsin. Sanal alemde yayınlanan gerçek dışı istifalar Malatya’da olmamış olup il başkanı olarak ben; il yönetim kurulu üyelerimiz, ilçe başkanlarız ve ilçe yönetim kurulu üyelerimizin hepsi görevlerinin başında olup yalan yanlış haberlere itibar etmemenizi rica ederim."

MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya da, yaptığı açıklamada, "Malatya’da  sanal alemde şahsım adına  istifa ettiğimi beyan eden söylevler gezmektedir Milliyetçi Hareket Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı olarak ben ve yönetim kurulu üyelerimiz görevimizin başındayız. Kıymetli Malatyalı hemşerilerim seçim sonucu tatbiki bizleri üzmüştür Biz üç milletvekilimiz var ikende  partimizin emrindeydik bugünde yanındayız yarında. Allah'ın izniyle ömrümüz yettiği kadar  bu hareketin içinde bulunacağız Kimsenin Bizim adımıza basına kirli bilgi verenleri Allaha  havele etmekteyim.

Başbuğum Alparslan Türkeş ne güzel söylemiş..

Sandıktan bize tek bir oy dahi çıkmasa, İslamdan, İnsaniyetçilikten, Türkçülükten asla vazgeçmeyiz... 

Biz politikacı değil, bir davanın takipçileriyiz..

Başbuğ Alparslan Türkeş, Kendinizi küçük görmeyiniz. Sizler büyük kuvvetsiniz. Vazifenizi hiçbir zaman unutmayınız. Kuvvet birliktir. Dâvamızın geleceği birliktedir. Birlik, beraberlik içinde olmaktır, demiştir.

Bu vesile ile bu saatten sonra tek düşüncemiz ilk yapılacak olan  mahallî idareler seçimine hazırlanmaktır Kutlu yolumuza devam etmektir."dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız