SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Karataş Toprağa Verildi

A- A+ PAYLAŞ
Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş. (TEDAŞ) Adana İl Müdürü Yusuf Ziya Karataş, memleketi Malatya'da gözyaşları arasında toprağa verildi. 
 
Üniversitede eğitim gören kızı ile birlikte Ankara'da bulunan Yusuf Ziya Karataş (54), geçirdiği kalp krizi sonucu yaşama dün veda etmişti. Cenazesi memleketi Malatya'ya getirilen ve Yeşilyurt ilçesi Gündüzbey kasabasında bugün öğle namazını müteakip Yeni Camii'de kılınan cenaze namazından sonra buradaki mezarlıkta defnedilen evli ve 2 çocuk babası Karataş'ın cenaze törenine; ailesi ve yakınları, Hakkari Çukurca Tugay Komutanı olan kardeşi Tuğgeneral Salih Karataş'ın yanı sıra Yeşilyurt Kaymakamı İlhan Abay, AKP Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, 2. Ordu Komutanlğı Kurmay Başkanı Tümgeneral Tamer Büyüktantarcıoğlu, 7'nci Ana Jet Üs Komutanı Tuğgeneral Mustafa Avcı, İl Jandarma Komutanı Albay Recep Ayas,  Yeşilyurt belediye başkanı Mehmet Kavuk, Gündüzbey Belediye Başkanı Hüseyin Selçuk, TEDAŞ Malatya İl Müdürü Cemal Erkoç, TEDAŞ Adana Şirket Müdürü Mahmut Nimet Dalkır, TEDAŞ Mersin İl Müdürü Mehmet Irmak, il müdür yardımcıları Oğuz Yakar ve Ahmet Eroğlu, Mersin ili Çamlıyayla ilçesi TEDAŞ Müdürü Aydın Onus, Erdemli ilçesi müdürü Vedat Uzunbağ, Hatay, Adana ve Mersin'deki TEDAŞ'ın diğer yetkilileri, Adana Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, bazı dernek, sendika ve parti yöneticileri ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Karataş'ın mesai arkadaşları, Karataş ailesi ve kalabalık topluluk katıldı. 
 
Hakkari'nin Çukurca ilçesi Tugay Komutanı Tuğgeneral Salih Karataş'ın ağabeyi olan Yusuf Ziya Karataş'ın TEDAŞ Malatya Orduzu trafoda da bir süre çalıştığı ifade edilirken, bir kızı ve bir oğlu olduğu, kızının Ankara'da üniversitede okuduğu, oğlunun ise yurt dışında eğitim gördüğü öğrenildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız