SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Karate Kuşak Sınavı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Karate Kuşak Terfi sınavları yapıldı. Altınadam Spor Salonu'nda gerçekleştirilen kuşak terfi sınavına 30 sporcu katılırken, sınavda gerçekleştirilen gösteriler, çocuklarını izlemeye gelen vatandaşların büyük beğenisini topladı.

Kuşak Terfi Sınavı sonunda; 7 sporcu sarı kemer, 1 sporcu turuncu kemer, 2 sporcu mavi kemer, 7 sporcu yeşil kemer ve 4 sporcu kahverengi kemer almaya hak kazandı. 21 sporcu kemer terfi sınavından geçerken, 9 sporcu kemerde terfi edemedi.

Terfi eden sporcuların isimleri ve kemerleri ise şöyle:
Mustafa Kara, Pelin Pekel, Hami Pekel, Harın Sis, Melik Demirkök, Duygu Aksoy ve Baran Çekel sarı kemer, Ecem Özbey turuncu kemer, Yasemin Nar ve Ömer Nar mavi kemer, Furkan Metin, Ömer Faruk Arıcan, Sinan Öcal, Beria Kaya, Derkin Kaya, Yakup Kurt, Alperen Sümer ve Murat Canbutar yeşil kemer, Gürkan Akgöz, Emrecan Özkan, Ertuğrul Duman ve Enes Babacan kahverengi kemere terfi etti.

Karate İl Temsilcisi Resul Uluca ise, yaptığı açıklamada, "Kemer terfi sınavları her 4 ayda bir yapılıyor. Bu sınavımıza da 30 sporcumuz katıldı. Sınavımız gayet iyi geçti" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız