SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Karayolculara Teşekkür Yemeği

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:05:51
Karayolculara Teşekkür Yemeği
A- A+ PAYLAŞ
 
Darende'ye bağlı Yeniköy köyünün muhtarı Mehmet Baş, kış boyunca yollarının açılması için ağır şartlarda çalışan karayolları karla mücadele ekibine yemek verdi.
     
Karayolları Mersin Bölge Müdürlüğüne bağlı hizmet veren Karayolları Elbistan Şefi Hüseyin Özdemir'le çok sayıda çalışanın katıldığı yemekte konuşan Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş, Kahramanmaraş ve Elbistan'ı Darende'ye bağlayan yolda kış boyunca karayolları ekiplerince karla mücadelede önemli çalışmalar yapıldığını söyledi. 
     
''Ciddi özveri ve fedakarlık sonucu bu yolumuz trafiğe açık durumdadır'' diyen Aktaş, yolun açık tutulmasında emeği geçen Karayolları Elbistan Şefi Özdemir ve çalışanlara teşekkür etti. 
     
Yer yer 3 metreyi bulan karı temizleyerek yolu açık tutan ekibin gece gündüz demeden fedakarca çalıştığını kaydeden Yeniköy muhtarı Mehmet Baş, vatandaşların mağdur olmadığını belirterek, tipi nedeniyle kapanmalar olduğunda da ekibin süratle kurtarma çalışması yaptığını dile getirdi. 
     
Yemeğe Yeniköylü olan Çalışma ve İşkur Malatya İl Müdürü Durmuş Doğan, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Malatya Bölge Müdürü Hüseyin Avni Dizman, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Özkan Kurum, Ayvalı Belediye Başkanı Hamit Demir katıldı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız