SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kardan Rahatsız Olunmaz"!.

0
Güncellendi - 2020-02-16 02:05:26
A- A+ PAYLAŞ

"KARDAN RAHATSIZ OLAN RAHMETTEN RAHATSIZ OLUYOR DEMEKTİR.." Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Şubat ayı oturumunu Cuma günü yaptığı ikinci bileşimle tamamladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan başkanlığındaki toplantıda, gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Gündemden önce kısa bir açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, kar yağışının ardından kapanan mahalle yollarının kısa bir sürede açıldığını ve belediye ekiplerinin Malatya’nın her metrekaresinde kar temizleme çalışmaları yaptığını belirterek “Ancak Sosyal Medyada yolların açılmasıyla ilgili algı oluşturma çabası içinde olanlar var. Mesai arkadaşlarımızın emeğine saygısızlık ediyorlar. Biz sadece kent merkezinde değil Malatya’nın her metrekaresinde çalışıyoruz” dedi.

Gürkan, “Güzel bir kar yağdı. Kar bolluktur berekettir. Bazıları biraz rahatsız oluyor kardan, rahatsız olan rahmetten rahatsız oluyor demektir. Kardan rahatsız olunmaz, ne kadar kar yağarsa o kadar iyidir. Kar senesi var senesidir. Bolluk ve bereketin olduğu yerde her şey güzel olur. 506 mahalle yolumuz ulaşıma açıldı. Sosyal Medyada yolların açılmasıyla ilgili algı oluşturma çabası içinde olanlar var. Mesai arkadaşlarımızın emeğine saygısızlık ediyorlar. Biz sadece kent merkezinde değil Malatya’nın her metrekaresinde çalışıyoruz. Kent merkezimizde sorumlu olduğumuz ana arterlerin tamamı açık. Geceden beri birçok caddeyi trafiğe kapatarak temizlik yapıyoruz. Mesai arkadaşlarımız geceli-gündüzlü çalıştı. Çalışmaya da devam ediyorlar” diye konuştu.

Cömertoğlu: Büyükşehir Belediyemiz özveri ile çalışıyor

Arapgir İlçe Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, “Herkesi selamlıyorum. Başkanımızın sözüne ilaveten ben ayrıca teşekkür borçluyum. Arapgir ilçemiz Pütürge ilçemiz ile birlikte en fazla kar yağışı alan bir bölgemiz, bu konuda yaklaşık 40 km üzerinde karlı bölge, kar kesildiğinde 2 gün içerisinde açılmayan yerler, bizim ekibimiz ile büyükşehir ekibi birlikte çalışarak kapanan yolları açıyoruz. Büyükşehir Belediye Yol Asfalt ve Daire Başkanlığı ve Büyükşehir Belediye Başkanımıza vermiş olduğu yetkilerden dolayı teşekkür ediyorum. Tebrik ediyorum. Büyük bir özveri ile çalışıyorlar” dedi.

Akçadağ İlçe Belediye Başkanı Ali Kazgan, “Çok şükür rahmet yağdı. Açılmayan az bir yolumuz kaldı. Büyükşehir ve bizim ekibimiz tam bir uyum ve işbirliği içerisinde çalışıyorlar, bu uyum sizlerin sayesinde oluyor” ifadelerine yer verdi.

İmar ağırlıklı gündemde  karara bağlanan maddeler şöyle:

Darende İlçesi Aşağı Ulupınar Semti için yapılan imar uygulamasının (Şuyulandırma) nazım imar planına uygun olarak hazırladığı gerekçesiyle kabulüne, SİT alan kapsamında olan Arslantepe Arkeolojik SİT alanı( 48 dönümlük) alanı için hazırlanan koruma amaçlı  1.1000’lik planın kabulüne, Çamurlu Mahallesinde 25 hektarlık alan için istenen 1.1000’lik imar planı değişikliği, nazım imar planına uygun olduğu gerekçesiyle kabulüne, Darende Yenice Mahallesi Esentepe mevkiinde bulunan parseller için  talep edilen 1.1000’lik imar planı değişikliğinin, nazım plana uygun olarak hazırlandığı gerekçesiyle kabulüne karar verildi.

Mevcut planda ikiz nizam 3 kat olan Koyunoğlu Mahallesi 709 ada 157 nolu parseli 4 kat olarak çıkarılması talebi, plan bütünlüğünü bozacağı gerekçesiyle ret edildi.

Kuluncak İlçesi Çayköy Mahallesi 112 ada 23 nolu parsel için talep edilen ibadet alanı fonksiyonu verilmesi, Aslanbey, Cevherizade ve Kavaklıbağ Mahallesindeki bazı parsellerin imar hattının düzenlenmesine, Uçbağlar Mahallesi 970 ada 90/A parselde bulunan 7 metrelik yolu par alanına katılmasını içeren değişikliğine, Battalgazi ve Yeşilyurt İlçeleri imar plan notlarının Çevre Şehir Bakanlığınca çıkarılan Planlı Alanlar İmar Yönetmeliğine uygun hale getirilmesine karar verildi.

Yeşilyurt İlçesi Cumhuriyet Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı 5498 ada 20 nolu parsel üzerinde bulunan yeni itfaiye binasının çatısına GES kurulması hakkında Fen İşleri Daire Başkanlığının teklifi görüşülerek kabul edildi.

Büyükşehir Belediye Meclisi, gelecek ay ki çalışmalarına 11 Mart Çarşamba günü başlayacak.

Güler HAZAR, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

107 yorum yapılmış

  • mahmut (4 yıl önce)
    Yahu başkana niye kızıyorsunuz, kendi seçmeninin anlayacağı dilden konuşuyor, bu iş yıllardır hep böyle değil mi !!!! Başkanın açıklaması son derece yerinde :))))
    0
    0
    Yanıtla
  • Realdream (4 yıl önce)
    Başkan ölmezde seçime yetişirsek sana verilecek en güzel ceza böyle yerlere layık olmadığınızı size hatırlatmak olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • alim (4 yıl önce)
    Nasıl bir döneme denk geldiysek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eskimalatyalı (4 yıl önce)
    Sayın başkan size göre kar rahmet ölüm hak biliyoruz depremde ölümlerde takdiri ilahi amenna... biz siz eskimalatya da iken sabahın erken saatleri kepçeleri faal olarak görürdük neredeyse girilmemiş cadde sokak çıkmaz kalmazdı şimdi ne olduda elde o kadar imkan varken belediyeye ait araç görmedik İkindi vaktine kadar Allahtan kar eridi de yollar açıldı
    0
    0
    Yanıtla
  • AVCI MALATYA (4 yıl önce)
    Sabah işe saat 8 de giderken çevreyolunda hiç çalışma görmedim ana artelleri bile açmayan belediye nerde çalışıyordu nerede emek veriyordunuzda saygısızlık etmeyelim yazık ANA ARTELLERİ BİLE AÇAMAYAN BİR BELEDİYE gördük
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim (4 yıl önce)
    Büyükşehir Selahattin Gürkan'a büyük geldi. Karın altında kaldı.
    0
    0
    Yanıtla
  • alemdar (4 yıl önce)
    Konuyla ne alakası var başkan millet düsup bi tarfini kıracak heryer buz bizde biliyoruz rahmeti dini karistirmayin isinizi yapın
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaskade (4 yıl önce)
    Yorumlara bakınca ne kadar çok troll olduğu gözüküyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatylı (4 yıl önce)
    büyük şehir belediyemizin aracını ekibini ve sayın valimizi sayın büyük şehir belediye başkanımızı il günden beri sahada gördük Ama Battalgazi belediyesiyle yeşil yurt belediyesini Ara ar tellerde hiç görmedik bu başkanlar ne yapıyor hiç soranyok .
    0
    0
    Yanıtla
  • ALİ (4 yıl önce)
    Ağam bizimle eğlenir :):)
    0
    0
    Yanıtla
  • Yalçın (4 yıl önce)
    Tabi başkan ın altında makam aracı,gittiği yollar açık. Tüm Malatyayı öyle sanıyor. Gelsin ara sokakları beraber gezelim
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaliiii (4 yıl önce)
    Müstehak diye bir kelime var hemsehrilerimin durumuna başlık :)
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya (4 yıl önce)
    Siz koskoca BŞ B başkanı olmuşsunuz kalkmış söylediğiniz lafa bakın biz biliyoruz kar berekettir bolluktur demiyoruz rahatsız oluyoruz. Lafları sapıtıyorsunuz. Halk sizden hizmet bekliyor işinizi yapın
    0
    0
    Yanıtla
  • Süleyman (4 yıl önce)
    "Her millet layık olduğu şekilde yönetilir" özdeyişine çok güzel bir örneksiniz başkanlar. İlçeleri geçtim, şehir merkezinin ana yolları açılmamış. Araçlar frene bastıklarında kızaklıyorlar. Başkan olacak zat ise "Kardan rahatsız olunmaz" şeklinde tarihe geçecek sözünü söylemiş. Yazık vallahi yazık, billahi yazık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Necdet Yılmaz (4 yıl önce)
    Başkanın birine sormuşlar 3G’yi biliyormusunuz diye?Herşeyi bilen Başkan cevap vermiş; Gar,Gış,Gıyamet...
    0
    0
    Yanıtla
  • Bir tost (4 yıl önce)
    Keske ulusal basında da bu haber yayınlanıp Reise de gitse Ne iyi olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (4 yıl önce)
    12 tane kar küreme aracının antifrizi olmadığı için çalışmadığı ve çalışmalara katılamadığı bilgisi doğru mudur? Bu acziyet değil midir? İş bilmemezlik değil midir? Tedbirsizlik değil midir? Kar yağdıktan sonra mücadeleye başlandığının belgesi değil midir? Bu durumun sorumluluları cezalandırılmalıdır. Bu şehir bunları haketmiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Derdo (4 yıl önce)
    Demogoji yapma işine bak. Dini kar işine alet ettin dünyada ilk ve tek. Kardan kimse rahatsız olmadı çadırda kalan depremzedeler hariç. Uzun zamandır güzel bir kar yağmasını umut ediyorduk. Oldu çok şükür. Bugüne kadar kardan kimse şikayetçi olmadı. Milletin beklentisi; ilk dakikalardan itibaren gerekli ve yeterli müdahalenin yapılması. Hangi akıllının onayladığı bilinmez kaygan karo taşların yüzünden insanların kayarak düşmesi ve kolunu bacağını kırmamasıdır. Başkan millet seni iş yapasın diye seçti. Her konuda Billboard lara dev fotoğraflarını asasın, adını da en büyük puntolarla yazasın diye seçmedi. İşine bak.
    0
    0
    Yanıtla
  • nur (4 yıl önce)
    kar dan rahatsız olan yokki bizi rahatsız eden hacı uğur polatın yokluğu çok arattiniz bize cook bu partiye siz hiç yakışmadı
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacı uğur malatya ya yesilyurt a cok hizmet etti sayistay daki dosya sayisindan usulsüzlukler adam kayirmada onu kimse geçemezz tabi ondan önceki başkan sayistay daki dosya sayısında onunkisine Turkiye de kimse yaklaşamazz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Başkan siz bu zihniyet le devam edin her gecenin bir sabahı var
    0
    0
    Yanıtla
  • ÖzMalatyalı (4 yıl önce)
    KARDAN RAHATSIZ OLAN MİLLET HALK DEĞİL. Topu halka atma başkan. Kardan rahatsız olan rahatsız eden siz oldunuz. Sen malatyayı eksiye düşürmeye gelmişsin. İlgili tüm bakanlıklara şehrin tüm yerini bir bir araştırıp gezip deliller dahilinde bildirildi. Bundan sonra sen düşün başkan ve çalışanları.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (4 yıl önce)
    "Bazıları biraz rahatsız oluyor kardan, rahatsız olan rahmetten rahatsız oluyor demektir. Kardan rahatsız olunmaz." Süper savunma, sokrates şu cümleyi kursa idamdan kurtulurdu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (4 yıl önce)
    Komik... YORUMSUZ PAYLAŞIYORUM: Yağmurlu bir havada Nasreddin Hocamız camdan dışarıyı seyrederken Kara Külah’ın koşar adım eve doğru geldiğini görmüş. Pencereyi açtığı gibi: – Utan, demiş, yağmur rahmettir berekettir, Allah’ın rahmeti bu, ne diye kaçıyorsun? Etme bulma dünyası ya, gel zaman git zaman aynı durum Hoca’nın başına gelmiş. Bardaktan boşanıyor mübarek. Hoca bir an önce ıslanmadan eve ulaşmanın telaşındayken, Kara Külah pencereyi açıp: – Hoca, demiş, hani ne oldu; Allah’ın rahmetinden kaçılmaz diyordun? – Ben sen miyim, demiş, Hoca, hem ne kaçması, telaşım o rahmete basmamak için benim!
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Kimse kardan rahatsız değil herkes kar Internet bereket olduğunuzda biliyor.Hal senin vurdum duymazlığından,Dalga geçmenden. Beceriksilikten şikateçi.Olayları saptırma
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Kimse kar da rahatsız değil hemen dini karıştırıyorsunuz din özerinde siyaseti bırakın insanlar bu söylemde bıktı senin hizmetinde rahatsız görevini layıkıyla yapamıyorsun biz malatyalılar bundan rahatsız anladınınızmı başkan
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (4 yıl önce)
    Bir başkan kimsenin kardan değil belediyenin acizliğinden rahatsız olduğunu açıklasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramo (4 yıl önce)
    Çevre yolunun hemen altındaki caddede oturuyorum. 15 şubat saat 13.20... Hala ara sokakların çoğuna kimse gelip bakmadı. Açılan yerler sadece bir cadde. Diğerlerini araçlar gide gele kendileri açtı. Evet biz kafiriz. Rahmetten kaçıyoruz. Koskoca şehri de rahmetten kaçıyor dediniz ya başkanım. Siz çok yaşayın
    0
    0
    Yanıtla
  • EMRE (4 yıl önce)
    bütün yorumları okudum ve hepinizi haksız buluyorum kimse kusura bakmasın sonuçta bu kişileri buraya biz getirdik büyükşehir belediye başkanı mesleği ne bilen var mı teknik donanıma ne kadar sahip bileniniz var mı bakın birde isyan etmiş sosyal medyadan insanlar laf söylemiş o kadar lafın doğruluğunu tartışacağına yine halkı haksız buluyor.BİRDE BİZ HERHALDE MALATYADA YAŞAMIYORUZ SAYIN BAŞKAN ayrıca biraz eleştiriye açık olun lütfen...KİMSE KUSURA BAKMASIN BU KARIN TEMİZLENMEMESİNİN TEK SEBEBİ BİZİZ
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (4 yıl önce)
    Allah sizinle çalışana yardım etsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz44 (4 yıl önce)
    Sayın Başkan kardan rahatsız olmadık ama yollara kaldırımlara kar çalışması yapılmamasından rahatsız olduk
    0
    0
    Yanıtla
  • Arat Gedikoglu (4 yıl önce)
    “KARDAN RAHATSIZ OLAN RAHMETTEN RAHATSIZ OLUYOR DEMEKTİR..” Siz nesiniz Allahınıı severseniz. Belediye Başkanımısısnız yoksa komedyenmisiniz. 3 yaşında çocuk bile güler bu sözlere. Kendinizi ciddiye alınacak sözler söyleyin lütfen. Gerçekten bir arkadaşında dediği gibi aynı demirel gibi konuşmuşsunuz. becerreksizliğinize kılıf arayacak başka sözler bulun lütfen. en azından size verilen oyların bir kısmını hakedin. çocukca açıklamalardada bulunmayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (4 yıl önce)
    Bu haber sitesi büyükşehir belediyesinin şakşakcılığından başka birşey yapmıyor ama yorum yapanlar sayesinde ortaya çıkıyor herşey. Evet BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SINIFTA KALDI arkadaşım. Ayrıca kimse kendi kapısının önünü temizlemekten şikâyet edemez.
    0
    0
    Yanıtla
  • erol (4 yıl önce)
    Yağmur yağar sel her şeyi alır götürür,rahmet felakete dönüşür. Kar yağar dağlarda çığ oluşur,rahmet felakete dönüşür ne varsa önüne katar. Şehirlere kar yağar, yollar kapanır ,insanlar işin gidemez, hastalar hastahanelere götürülemez ,felakete dönüşür. Bunlara karşı tedbir almayan sorumlu yöneticiler çıkar; Bazıları rahmetten rahatsız oluyor diye demeç verir. Şaka gibi. Gelişen Türkiye'de yönetici manzaraları.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nk (4 yıl önce)
    CHP yi eleştiren yorumlara yer vermemeniz Malatya'nın özgür sesi olma iddianızla bagdaşıyor mu sizce? Üçüncü defadır yorumlarım sizden sansür yiyor herhangi bir tahkir, aşağılama içermemesine rağmen. Hem özgür ses diyeceksiniz kendinize hem de sesini duyurmak isteyenlerin seslerini boğacaksınız. O slogan olmamış değiştirin bana kalırsa....
    0
    0
    Yanıtla
  • Tr44 (4 yıl önce)
    Bize müstehak parti için oy verdik sizde kendinizi bişi Sandınız devlet milletine hizmet için var millet devleti İçin degil
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdem (4 yıl önce)
    Deli deli küpeli filmi geldi aklıma, karlar eridiği zaman gidecek mi acaba bu yöneticiler:)
    0
    0
    Yanıtla
  • Nk (4 yıl önce)
    Daha önceki Ak partili büyükşehir belediye başkanlarını ve halihazırdaki merkez ilçe Belediye başkanlarını her fırsatta olur olmaz sebeplerle eleştiren, bunun için fırsat kollayan CHP yöneticilerinden, şu hepimizi isyan ettiren durumda bile Selahattin Gürkan'a dair herhangi bir açıklama, milletin derdine ses olma, eleştiri duyan oldu mu? Şşşşt! sessiz olun birlikte kulak verelim... Tek duyulan o cepheden, koca bir sessizlik... Sizlere de manidar gelmiyor mu bu durum?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ümit kalakan (4 yıl önce)
    Kardan kimse rahatsız olmaz zaten ama yapılan hizmetten insanlar rahatsız kimsekapısının önü temizlensiz istemedi ama enazından ana arteller temizlensin toplutaşma ataçların gectigi yerler temizlensin ama gece boyu hiçbirşey yapılmadı sabah zaten müdahale edilecek olursan da yapamazsın organizasyon sıfır bence böyle durumlar belediyenin calışıp calışmadıgını gösterir malatya ya yakışmadı başkan .
    0
    0
    Yanıtla
  • muharrem (4 yıl önce)
    Abi neden rahatsız oldunuz bu kadar yahu altı üstü kar yağdı yav bu yağan kar bütün pisliği mikrop u aldı götürdü biz bundan mutlu olmamız gerekirken sağa sola saplamaya çalışıyorsunuz .. bu yorumları yapan kişiler varya boş zamanı çok olanlar .. Selo başkan kendi eriyip gidene kadar temizlemesin bence ..
    0
    0
    Yanıtla
  • mağdur vatandaş (4 yıl önce)
    dün yorum yazdım ama nedense yorumumu yayınlamadınz o yorumumda her hangi bir sakıncanın olduğunu sanmıyorum bundan sonra sayfanızı bilgisayarımda kaldırıyor ve bir dahada sayfanızı ziyaret etmiyeceğim
    0
    0
    Yanıtla
  • Vahap (4 yıl önce)
    2024 Belediye seçimlerinde Ahmet ÇAKIR gelsin. Malatya bugün gelinen noktayı hak etmiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • vahit var (4 yıl önce)
    malatya lılar olarak, hakettiğimizce yönetiliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Başkanım diyorsunuz ki; Sosyal medyada algı oluşturulmaya çalışıyorlar.. Şöyle Allah için sokakta ki vatandaşa bir sorunuz.. Şöyle eskortsuz habersiz mahalle aralarına bir gidiniz ve kendiniz görürsünüz..Sosyal medyada soyutlardan bahsetmiyor vatandaş somut olan sıkıntı ve mağduriyetler var.Allah'ın Rahmetinden kimse rahatsız olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (4 yıl önce)
    Bize bu sözü söyleyen sizce Belediye başkanı mı? Biz de yedik. Acaba bu ilçelerin belediye başkanları ilçeden gelmiş ama ilçe merkezine bir girmiş mi. Sizlere yazıklar olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (4 yıl önce)
    Adam gibi adam başkan. dağılın chp zihniyetiyle akp karalama adına olsun da ne olursa olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Rtszgm (4 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Ben AKP zihniyetiyim ben sayfada kalabilirmiyim abiciğim.... Onlara oy verdim tam 15 senedir ellerim kırılsaydı da vermeseydim...
    0
    0
    Yanıtla
  • Orhan (4 yıl önce)
    Yorumlarin en guzeli avşar bey sizin harikasiniz..su da rahmet rahmetten para alinir mi sn bld baskani..sabir ettim merkez temizlenir sonra yakincaya gelirler diye fakat hak getire ne gelen ne giden. 7.8 saat kar yağışı felç etti sizi..bence olmuyorsa zorlamayin istifa edin..sizden iyisi gelecektir emin olun
    0
    0
    Yanıtla
  • Batuhan (4 yıl önce)
    Arkadaşlar biz kendi ellerimizle getirdik bu siyasileri hak ediyoruz kimse kusura bakmasın Malatya 10 yıldır aynı malatya hala yerimizde sekiyoruz ALLAH sorsun hesabını
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen öyle doğru söylüyosun kardeşim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    ?????????????????????????????????????????? bütün mahalleler açıkmış ya
    0
    0
    Yanıtla
  • Burak (4 yıl önce)
    Seçimden hemen sonra ilk iş belediyede çalışan ekip arkadaşlarının maaşlarını kesersen ve bununla gurur duyarak her yerde reklam malzemesi yaparsan aynı ekip arkadaşların ilk yağan karda seni böyle sırtlarlar!!! Eeee sen ki “Anadoluyu anayurt yapmış, yeryüzünde hiç bir belediyeye nasip olmamış büyük başkansın” bizimle ne kadar eğlensen müstehaktır. Dip Not: “Neye lâyıksanız öyle yönetilirsiniz” Hadis-i Şerif
    0
    0
    Yanıtla
  • Avşar Bey (4 yıl önce)
    Suda Allah'ın rahmeti neden para alıyorsun o zaman alma ?Araç fazlaymış iptal ettiler Kendileri minibüs yetmiyor bide Amarok kiralamış bide eskort araç çarşıyı orman işletmenin greyderi temizliyor. 24 saat çalışan personelin var ama hakkını mesaisini kesen işçinin alinterinden tasarruf yapan bı anlayış yönetim var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Allah allah hı yok ya hı deme vah vah ...ne diyo anlıyan varmı
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (4 yıl önce)
    Büyükşehir koltuğu sayın Gürkan’a büyük geldi deprem ve kar da maalesef altta kaldılar aykome diye bir birim var kendi varlığından haberi yok bu da ilimizdeki koordinasyonsuzluğu gösteriyor. Sayın valim okulun kar tatilimi akşam 7 gibi duyuruyor belediyelerin ekipleri halen piyasada yok neden tas kayıp araçları fazla deyip gönderirsem personel maaşlarını kesersen bir Malatya nın tabiki dilinde olursunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Rtszgm (4 yıl önce)
    Kar dağda tepede taşta suda olsun sıkıntı yok sayın başkan evden çıkamadık bugün arabalar kaldı yolda motas belediyesi olarak zaten otobüs güzergahları iz saçma arabasız çarşıya otobüsle gitmek burdan aya gitmekten daha zor olmadı kar yağdığında sen makam aracını yolla bize biz onunla geçeriz isimize
    0
    0
    Yanıtla
  • Rtszgm (4 yıl önce)
    Sen buyuksehir sin... Kar yağmasına çok sevindik bence sen yanlış algilamissin yada çalışmayan ekibin ilçeleri açmaya çalıştık demişsin sayın başkan burası buyuksehir belediyesi yetemeyecekse bu işi bırakın yapabilen gelsin...
    0
    0
    Yanıtla
  • Lbt (4 yıl önce)
    Oturun yorumları okuyun bir zahmet insanlar size nasıl bakıyor görün
    0
    0
    Yanıtla
  • abdulvahap (4 yıl önce)
    olamaz böyle birşey ap açık milletin aklıyla alay ediyo
    0
    0
    Yanıtla
  • Alper (4 yıl önce)
    Allah daha çok kar versin malatyama ama bu belediye bu şekil çalışma ile kimse evden çıkamaz. İşler durur iyice zaten esnaf kan ağlıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.K. (4 yıl önce)
    Ağam bizle Eğlenir...
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdem (4 yıl önce)
    Özür dilemek bir erdemdir. Sn. Başkan çık ve, "değerli hemşehrilerim Allaha hamd olsun Rabbim memleketimizi rahmetini ikram etti ama biz bu rahmeti, bu nimeti külfete dönüstürdük. Hiç bir mazeret beyan etmiyorum. Ben mazeret beyan edecek bir makamda değilim. Mağdur olan tüm hemşehrilerimden özür diliyorum. Bugünden itibaren tüm ekibimizle daha koordineli bir sekilde gece gundüz demeden, ilçe belediyelerimizle birliktebel ele verip olumsuzlukları gidermeye çalışacağız." de ki biz de eyvallah adam samimi bir açıklama yapıuor, özür diliyor, insallah bir daha böyle mağdur olmayız deriz. Yooo Başkan mağrur, başkan kendinden emin, herkes suçlu başkan haklı... Tabi yersen, ama artık yemiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Firuze (4 yıl önce)
    Konu nereden nereye geldi? Selahattin bey büyük siyasetçi. Tam kendisine göre bir açıklama yapmış. Ben beklerdim ki Türkiye tarihinin en çok karı Malatya’ya yağmıştır, desin?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    rahman ve rahim olan Allahın adıyla Allahım, tövbe
    0
    0
    Yanıtla
  • Tamirci (4 yıl önce)
    Allah'ın rahmetinden Sayın Valimizi niye esirgiyorsun sayın Başkanım. Valilik önü ve Vali konağı hemen temizlendi. Tecde ve fidanlık ara sokaklarına kepçe bıçağı değmedi halen.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (4 yıl önce)
    selahattin gürkan yarıyıl karne notu sana koskaca bir sıfır(0)
    0
    0
    Yanıtla
  • hacı (4 yıl önce)
    koskoca belediye başkanının yaptığı açıklamaya bak..ne güldüm ya..çığ da rahmet ... altında kalan insanları bırakın rahmete boğulsunlar o zaman..bu nasıl bi mantık bu nasıl bi liyakat..ne güldüm yaaaa
    0
    0
    Yanıtla
  • Alikânlı İbrahim (4 yıl önce)
    Ebere bibere kardan rahatsız olan bu akşam gebere
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (4 yıl önce)
    Kaldırımlarında insanların yuruyemedigi kentin belediyesinin başındaki zati muhteremler buyurmuslar ki kardan rahatsız olmayın ey cemaat kim ki rahatsız ola o rahmetten rahatsız olmuştur..ya biz senin ne icraatını gördük ki seçildiğinden beri mahallede yollar haftada 1 supuruluyor çöpler alınmıyor kaldı ki karları temizleyesiniz..ceketinizi koysaniz seçebileceğiniz bir şehirde cok bile çalışıyorsunuz sizi tebrik ediyorum ama sizi rekor oyla seçen ahaliye daha büyük tebrik lazım..
    0
    0
    Yanıtla
  • Kenan (4 yıl önce)
    Selahattn baskan sana o kadar söylendi iyi bir ekip kur diye ama bunu yapmadın halkın senden beklentisi büyük ekibini kur artık eskimiş adamlar senin ayağını kaydırıyor..
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (4 yıl önce)
    Koca belediye başkanı olmus lafa bak battalgazi belediyesi yesilyurt belediyesi ve buyuksehir sınıftakaldı yetersiz siniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Reis (4 yıl önce)
    Yıl olmuş 2020. Yapılan açıklamaya bakın. Vay memleketin haline. Kimler yönetiyor bakın hele.
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuzhan (4 yıl önce)
    Akşam saat 5 te sıtmapınarında kepçe ve kamyon kar temizliyordu. Maşşallahı var büyükşehir anında müdahale etti! 2 gün sonra anca. Ayrıca iş çıkış saati kilit olan trafiği felç etmek harika başarı???!
    0
    0
    Yanıtla
  • Burak (4 yıl önce)
    Selahattin Gürkan kinuşunca ben cileden çıkıyorum. Rabbim aklıma mukayyet ol diyorum. Kardan rahatsız olmak rahmettennrahatsız olmakmış... Eger kardan rahatsız olan rahmetten rahatsız oluyorsa ve siz de karla mücadele hususunda gece gündüz demeden çalıstığınızı söylüyorsanız bu memlekette rahmetten en çok rahatsız olan sizsiniz. Milletin aklıyla, vicdanıyla dalga geçmeyi bırakın. Gözümüzün içine baka baka bizi kandırmaya kalkmayın. Sosyal Medyada Algı oluşurmak isteyenler varmış. Başkanım rahat ol, algı oluşurma hususunda kimse senin eline su dökemez. Varlığını algı operasyonlarına borçlusun
    0
    0
    Yanıtla
  • Serhat (4 yıl önce)
    Allah aşkına milletin aklıyla alay etmeyi bıraksın şu belediyeciler. 1 günlük karı temizlemekten aciz sözüm ona belediyeciler bu şehrin kentsel dönüşümünü nasıl gerçekleştirecek merak ediyorum. Renkli bilbordlarla milletin gönlüne gireceklerini zanneden zevatın yönetim anlayışı ve kapasitesi bu karla tescillenmiş oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan (4 yıl önce)
    Vali bey okulları tatil etti,Belediye yi tatil etmedi .Belediye tatili kendine anlamış
    0
    0
    Yanıtla
  • Bynedim (4 yıl önce)
    Telaffuzu;Kardan adam olur bizlerden olmaz...
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (4 yıl önce)
    bu nasıl bi söylemm yaaa yazıklar olsun. kar berekettir rahmetten rahatsız oluyor demektir. Kardan rahatsız olunmaz, ne kadar kar yağarsa o kadar iyidir.kar heralde bereket ve rahmattir. ve temizlikttir. sayın başkan kaldırımlardan yürünmüyor. engelli var özürlü insanlar var. diyelimki engelli ve özürlüler dışarı çıkmıyor. sağlam adam kaldırımlarda yürüyemiyor. yazıklar olsun böle açıklamaya
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali seydi (4 yıl önce)
    Tecdeden şehre bi saatten indim kemal sunalın köyden indim şehire Malatyada gerçek oldu tebrikler
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Sanayide Dükkanın önünü temizlerken karı karşı tarafa atıyoruz, karşı komşu bizim tarafa atıyor. Zaten önceden husumetliyiz. Kavga ettik yine! Selahattin Başkan sayesinde başımıza iş aldık. Zamanında gelip temizleseniz bu iş gelmeyecekti başımıza. Bir de yaptığı açıklamaya bak. Çıldırmak üzereyim resmen!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Şu söze bak kardan rahatsız olan rahmetten kaciyormus kar temizliği yapılmamış her taraf kapalı bizi inançla vurmaya çalışıyor bir ilahiyatçı olarak inanin ne kadar üzüldüm anlatamam o zaman evlerinizin önündeki karları temizlemeyin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Esma (4 yıl önce)
    Biz vatandaşız rahmeti eleştirmek bizlerin haddi değil bizim tek istediğimiz hizmettir bunun için sizlere oy verdik şehri emir olmanızı istedik ama siz bizi haşa rahmeti istemeyen troller diyerek ötekileştirmeniz bir hayli bizleri rahatsız ve tedirgin etti sizinle aynı düsünce de olmamak suç olmamalıdır lütfen kendinize çeki düzen verin ve işlerini yapmaları için çalışma arkadaşlarınızı yönlendirin
    0
    0
    Yanıtla
  • Harputlu (4 yıl önce)
    Birazda kendını caba gosterın halk olarak dukkanın onünü temızlemek cokmu zor o kadarmı yogunsunuz arkadaşı m
    0
    0
    Yanıtla
  • Aşağışeherli (4 yıl önce)Harputlu isimli kullanıcı yorumuna
    Hemşerim mesele dükkan önü evin önü deği mesele toplu taşıma araçlarnın gideceği ana yollar dahi temizlenmemiş olmasıdır Çocuk üniversiteye 3 saatta gidemedi tranbüsşer dahi çalışmadı mesele bu O zaman kar yağınca her yer tatil olsun bizde boynumuzu kırak bir yerde oturak Hava ısınınca karlar erir belediyeyede zahmet olmaz gardaşım
    0
    0
    Yanıtla
  • Kenan (4 yıl önce)
    Başkan nerdeyse; -Ne karı? -Nereye yağmış? -Ne zaman yağmış? -Kar mi yağmış? Uydurma sözler bunlar! diyecek?
    0
    0
    Yanıtla
  • Cem (4 yıl önce)
    Başkanın açıklamaları tam bir bomba rahmetten rahatsız diyor insanlar tövbeler olsun. Millet yolunun açılmasını istiyor bu kadar basit konuyu nereye çekti.Bundan önceki yıllarda da kar yağdı memlekette böyle bir rezalet yaşanmadı. Çıkmış Yeşilyurt belediyesine suç atıyor. Yok birinizin birinizden farkınız da sen koca büyükşehir belediye başkanısın kendi beceriksizliğinizi başkalarına niye atarsın ki. Sizin sorumluluğunuzda olan bütün ana arterleri geçtim. Bu memlekette bir tane çevre yolu var dün orada bile çalışma doğru dürüst yoktu rezalet haldeydi. Yaz aylarında bu memleket sinekten, üvezde camdan açamıyordu. Bunlar sizin asli göreviniz. Sizlerden buyuk hizmetler beklemiyoruz artık da asli görevinizi dahil yapamayacak kadar beceriksizsiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Selim (4 yıl önce)
    Akp içinde çatlak büyüyor. Bir yandan Daha 2 gün önce Akpli belediyenin imar planını bozduğu için tepki gören Gürkan yönetimi. Bir yandan kar temizlediği için CHP’li gruptan övgü alan Gürkan yönetimi. Selahattin bey çatlağı daha da büyütüp akpyi Malatya’da bitirecek. Güzel günler geliyor ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mutat (4 yıl önce)
    Gürkan’ın bu sözleri Süleyman Demirel’in laflarına benziyor
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (4 yıl önce)
    her metre karesi temizleniyor mu? 2 ara yol 1 anayol da kar temizleme görmedim...neresi temizleniyormuş!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Sedat (4 yıl önce)
    Bu nasıl bir mantık yav! Kar yağdığı için rahatsız olan mı var? Yollar temizlenemediği için şikayetçiyiz. Belediye görevini yapmadığı için şikayetçiyiz. İnsan aklıyla dalga geçiyor Başkan . Pes !!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Celil (4 yıl önce)
    Kardan değilde, senden artık rahatsız olmaya başladık Sayın Gürkan
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Dükkanın önünü temizleyeceğim diye fıtık oldum. Kalkamıyorum yerimden. Allah seni bildiği gibi yapsın selo başkan.
    0
    0
    Yanıtla
  • deprem (4 yıl önce)
    layık olduğumuz şekilde yönetiliyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Seda (4 yıl önce)
    An itibariyle saat 20.25 Çöşnükte Eyüp sultan cami önünü yeni temizlemeye başlıyorlar. Çarşının göbeğini cumartesi halk pazarı kurulacağı için olsa gerek tam 2. Gün temizlemeye geliyorlar. Bi bundan rahatsızız Başkan. Çalış çalış insanlarla alay etme.
    0
    0
    Yanıtla
  • aha bir trol daha.. fake adres veriyor, öyle bir yer var mı malatya da :)))) her yer tertemiz malatyada ne kar'ı :))
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardeş ben bugün 17.00 sıralarında merkezdeydim çarsıda anayollar acık ama carsıdan hemen bi sokağa saptın mı araba gitmiyor yollar berbar bu kadarda takım tutar gibi parti tutmayın
    0
    0
    Yanıtla
  • Seyfi (4 yıl önce)
    Vatandaş haklı olarak şikayetlerini sorunlarını sosyal platform ortamlarında dile getirecek ki sesini duyursun artık vatandaşların dışında bizlerin mahalledeki temsilcileri muhtarlarımız bile bunları dile getiriyor muhtarlar küreği süpürgeyi eline almış kaldırımları temizliyor hicbir muhtar mahallesine hizmet gelmemesini göz önüne alırmı büyükşehirle arası kötü olsun ister mi onlar bile sitem ediyor BAŞARAMADIM. diyor muhtarlarda mı TROL yazık insanların aklı ile dalga geçmeyin bizler size oy verdik istedigimiz tek sey HİZMET ti başka bişey değil bu konuda beceriksiz olup görevini yerine getirmeyenleri de eleştirmek en doğal hakkımız ben karla mücadele de iyi organize olunamadıgını BAŞARISIZ olduğunuzu düşünüyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Olcay (4 yıl önce)
    İnsanların zeka seviyesiyle dalga geçiyor Selahattin bey. Kardan rahatsız olan yok efendi!!! Hem çalışmamanız hemde bu vurdumduymazlığınızdan rahatsızız. Ya görevi yapın ya da bırakın!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Cemil (4 yıl önce)
    Ya ne adamsın selo Başkan, sen bizi güldürdün Allah’ta seni güldürsün.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yamaç (4 yıl önce)
    Başkan bizle eğleniyi ???
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (4 yıl önce)
    Kardan değil senin caddemizi temizlememenden, iş yapmamış olmandan rahatsızız. Allah akıl fikir versin daha ne diyeyim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erhan (4 yıl önce)
    Şehir merkezini temizlemeyen belediye ilçeleri mi temizlemiş ? Güldürmeyin bizi? Bu Başkan hiçbir iş yapmaz, insanları kandırmayın sevgili ilçe belediye başkanları. Enkaz halini almış şehir adeta. Bu başkanla bu kadar olur ancak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ersin (4 yıl önce)
    Elbette Rabbimin rahmetinden sual olunmaz kar yağmur berekettir ancak unutma ki başkan bey Tedbiri al takdiri Allah a bırak sözünü de hatırlatırım size çalışmayın oturun eee rahmet yağdı neyapayım demek sadece popülist yaklaşımdan başka birşey değil ilk defa malatya kar yağışında kaldırımların temizlenmesi yolların açılması konusunda sınıfta kalmıştır birkerede hatanızı kabul edin insanların tabiki sizleri eleştirmeye yeri geldiğinde de övmeye hakkı vardır nasıl ki övüldüğünüz zaman göğsünüz kabarıyor eleştiri olduğunda da oturup düşünüp şapkanızı önünüze koyup acaba biz nerde hata yaptık böylesi durumlarda neler yapmamız gerekiyor diye kendi muhasebenizi yapmanız gerekiyor öyle yok onlar Trol yok bunlar istemezciler diyip insanları ötekileştirmeye hakkınız yok karla mücadele de sınıfta kaldığınızı kabul edin Büyükşehir Büyük geldi size
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet karahan (4 yıl önce)
    Bu insanlar ferasetli inançlı insanlardır. Kar rahmettir berekettir bunu en iyi bu insanlar bilir. Bu insanlar kardan değil, kar temizleme çalışmaları yapmayan sizden rahatsızlar Başkan bey. Hem çalışmıyor hemde insanlara neler söylüyorsunuz böyle! İnanılmaz bi insansınız, tam hayal kırıklığısınız. Bu insanlar size oy verdi ama gelin bakalım bir daha size oy verecekler mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemalettin (4 yıl önce)
    Hayret demek büyük Başkanımızı hep muhalefet belediye başkanları övüyor, çok ilginç!.. Kar yağmasın kimse demiyor başkan, kar yağsın hatta dağlardan hiç kalkmasın bile berekettir. Asfalta yağan karın ne faydası var, millet bizimle dalga geçme, şov yapmayı bırak, merkezdeki yolları ve kaldırımları temizleyemedin diyor, yine sınıfta kaldın diyor! Ama sizi alkışlıyorum yine usta siyasetçiliğin ile aleyhinde olan şeyleri lehine çevirmeye çalışıyorsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Turan (4 yıl önce)
    Malatya böylesini görmedi
    0
    0
    Yanıtla
  • Yuhh
    0
    0
    Yanıtla