SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kardeş Belediye Desteği

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:29:47
Kardeş Belediye Desteği
A- A+ PAYLAŞ

'Kardeş Belediye' Beşiktaş’tan Arguvan Belediyesi'ne Çöp Kamyonu gönderildi.

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, yaptığı açıklamada “Kardeş Belediyecilik Projesinin Mimarı olan Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Türkiye’ye bu projeyi duyurmaya ve yaygınlaştırmaya devam etmektedir. Kardeş Belediyecilik projesinin amacının kendi bütçeleri ile imkansızlıklar yaşayan küçük ölçekli Belediyelere, Maddi anlamda güçlü olan belediyeler ile kardeş yapılması önemli bir çalışma olarak devam etmekte ve Türkiye’de giderek yaygınlaşmaktadır. Hizmet noktasında, maddi, manevi ve proje anlamında kardeş belediyecilik projesi adı altında destek veren Genel Başkan Yardımcımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

İlk önce Ataşehir Belediyesi ile kardeş belediyecilik projesi başlattıklarını belirten Başkan Kızıldaş, “Ataşehir’den çok sayıda araç ilçemize geldi ve bu araçlar ile hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Ben buradan Ataşehir Belediye Başkanı Sayın Battal İlgezdi’ye de teşekkür ediyorum."dedi.

Kardeş belediye projesinde Beşiktaş Belediye Başkanı Sayın Murat Hazinedar’ın da Arguvan’a gelerek Arguvan’daki coşkuya ortak olduklarını belirten Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, “Arguvanlılar’da Beşiktaş Belediyesi Başkanı ve ekibini bağrına basmıştı. O gün yapılan haberler de Yerel ve Ulusal Medya’da geniş yer bulmuştu. Çöp Toplama Kamyonu yapılan protokol’ün sonrasında ilçemize ulaşmış oldu. Bugünden sonra hizmet vermeye başlayacaktır. Sayın Hazinedar’a da bir kez daha teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Arguvan’da yaşam kalitesini arttırmaya devam edeceklerini belirten Başkan  Kızıldaş, “Daha iyi hizmeti Arguvanlılara sunacağız. ‘Yaşanılabilir Bir Arguvan İçin’ yakında projelerimiz ve yeni araçlarımızı da tanıtacağız. Bu lansmana katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Araç tanıtım törenine Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Belediye Başkan Yardımcısı Kanber Yıldırım, CHP Arguvan İlçe Başkanı İbrahim Çopur, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Daire müdürleri, belediye personeli, bazı mahalle muhtarları, CHP Gençlik Kolları Başkanı Derviş Özfırat ve çok sayıda vatandaş katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız