SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kardeş Belediye Ziyareti

A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından hazırlanan "Kardeş Belediyecilik" uygulaması kapsamında Malatya ile kardeş belediye olan Adıyaman Gölbaşı ilçesinin Kaymakamı Ali Edip Budan ve Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, "AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığının başlatmış olduğu kardeş belediye uygulamasında Malatya Belediyesi ile Gölbaşı Belediyesini kardeş belediye olarak belirlemişlerdir. Bunu değerli başkanımıza iletmek üzere ziyaretimizi gerçekleştirdik" dedi.

Gölbaşı Kaymakamı Ali Edip Budan da ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, "Bir Malatyalı olarak sayın başkanımızla tanışmak amacıyla buradayım. Kardeş Belediyecilik adına alınmış olan kararın hem Malatya hem de Gölbaşı belediyemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum" ifadesini kaydetti.

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır "Öncelikle Gölbaşı kaymakamının Malatyalı olması ve görevine yeni başlamasından dolayı başarılar diliyorum. Sayın Belediye Başkanımızla kardeş belediyecilik ilişkileri çerçevesinde belediyecilik hizmetleri ile yapılacak olan proje çalışmalarını istişare etme imkanımız olacak. Adıyaman ve ilçeleri ile Malatyamızın çok sıcak ileşkileri ve diyalogları var. Bu diyalogların kardeş belediyecilik sayesinde daha da artacağı inancındayım. Hem Malatya belediyemize hem de Gölbaşı belediyemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır daha sonra günün anısına Gölbaşı Kaymakamı ve Belediye Başkanı'na kayısı kristali hediye ederken, Gölbaşı Belediye Başkanı da el dokuması halı hediye etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız