SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kardeş Eli Uzattık"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:01:59
A- A+ PAYLAŞ

CHP Genel Başkan yardımcıları, milletvekilleri, belediye başkanları ve PM üyelerinden oluşan heyetler Bingöl ve Erzurum’a çıkartma yaptı. CHP Genel Başkan Yardımcıları Enis Berberoğlu ve Veli Ağbaba ile İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, Parti Meclisi üyeleri Ümran Köksüz ve Şenal Saruhan ile Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ve CHP Genel Başkan Başdanışmanı Cemil Erhan’dan oluşan heyetler “BATIDAN DOĞUYA KARDEŞ BELEDİYECİLİK PROJESİ” kapsamında Bingöl ve Erzurum’da temaslarda bulundu.

Heyetlerin yapmış olduğu ziyaretlerde, Erzurum’da, Çat Belediyesi ile Bakırköy Belediyesi arasında ve Bingöl’de ise Kadıköy Belediyesi ile Yayladere ve Kiğı Belediyeleri arasında “kardeş belediye protokolü” imzalandı. Ağbaba, “Bingöl ve Erzurum’a kardeş eli uzattık” ifadelerini kullandı.

AĞBABA: CHP’NİN YÖNETTİĞİ KENTLERDE SADECE BELEDİYELERİ DEĞİL HALKIMIZI DA KAYNAŞTIRIYORUZ

CHPli Belediyeler arasında eşgüdüm ve koordinasyon sağlanması amacıyla daha önce birçok ilçe ve belde belediyesinin büyükşehirlerdeki kentlerin belediyeleri ile kardeş belediye olduklarını hatırlatan Ağbaba, “deniz görmeyen çocuklarımızı deniz ile tanıştıracak, Fenerbahçe Spor Kulübü’nü tutan ama İstanbul’u görmemiş gençlerimizi Fenerbahçe’yi kendi evinde seyretme imkânı sağlayacak, İstanbul'u görmemiş bütün çocuklarımızı Bakırköy'de Özgürlük Meydanı'nda ağırlayacağız, onların Florya'da denize girmelerini sağlayacağız. Kadınlarımızın tamamını İstanbul'da misafir etmeyi planlıyoruz” dedi. Ağbaba, “CHP’nin yönettiği kentlerde sadece belediyeleri değil halkımızı da kaynaştıracak bir proje yürütüyoruz. Belediyelerimizin daha iyi daha güzel hizmetler sunabilmesi için büyük kentlerimizdeki belediyelerimiz ellerinden geleni yapmaya hazırlar. Belediyelerimizin merkezi bütçeden aldığı paylar ortada. İnsanı ve çevreyi önceleyen sosyal demokrat bakışımız gereği merkezi hükümetin bizlere sağlamadığı kaynağı biz kendi belediyelerimiz arasında oluşturuyoruz.” Dedi. 

AĞBABA: BATIDAN DOĞUYA KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ KURMAYA DEVAM EDECEĞİZ.

Ağbaba, CHP’li belediyeler arasında kurulan kardeşlik köprüsü ile kardeş belediye sayısını her geçen gün artırdıklarını ifade etti ve bu projenin yerel yönetimlerdeki iktidarlarını güçlendirdiğini, belediyeler arasındaki iletişimi de kuvvetlendirdiğini belirtti. Ağbaba, “BATIDAN DOĞUYA KARDEŞ BELEDİYECİLİK PROJEMİZİ” kesintisiz bir şekilde sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız