SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kardeş Kavgası..1 Ölü

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da çıkan kavgada silahla ateş edilmesi sonucu aynı aileden bir kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, olay, Merkez Hacıhalioğlu Çiftliği Köyü'nde meydana geldi. Acar ailesi arasındaki mal yüzünden çıktığı kardeşler arasında iddia edilen kavga sonucunda, silahla ateş edilmesi sonucu 45 yaşındaki Sait Acar (fotoğrafta soldaki) hayatını kaybederken, kardeşleri Cemal Acar ve Ahmet Acar 'da yaralandı. Yaralılar İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kavgada silahla ateş edilmesi sonucu hayatını kaybeden Sait Acar'ın evli ve iki çocuklu olduğu öğrenildi.

Bu arada, olay Jandarma Vukuat Raporu'nda da şu bilgilerle yeraldı:

"20.06.2010 günü saat:12.00 sıralarında İl Merkez Hacıhalil Çiftliği köyünde ikamet eden S.A. (45 yaşında erkek),A.A. (44 yaşında erkek) ve C.A. (59 yaşında erkek) ile akrabaları olan M.A. (76 yaşında erkek) ahır inşaatında çalışırken daha önceden aralarında husumet bulunan diğer kardeşleri M.A. (22 yaşında erkek) ve M.Z.A. (53 yaşında erkek)’ın çocukları B.A. (25 yaşında erkek) ile E.A. (22 yaşında erkek) ahır yapımı nedeni ile çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi neticesinde şüpheli B.A. av tüfeği ile ateş etmesi sonucu S.A. ve M.A.’ı göğsünden vurmuştur M.Z.A. ,A.A. ve C.A.’ı bıçakla yaralamıştır. Yaralılar Turgut Özal Tıp Fakültesinde tedavi altına alınmış ve hayati tehlikeleri mevcut olup, S.A. hastanede hayatını kaybetmiştir. Olayda kullanılan suç aletlerine el konulmuştur. C.Savcısının talimatı doğrultusunda tahkikata başlanılmıştır."

FOTOĞRAF: Bulgurluköyü.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız