SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kardeş Okula Destek

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Adliyesi, kardeş okulu olan Bulgurlu Köyü İlköğretim Okulu'ndaki mağdur öğrencilere giyim ve kırtasiye yardımında bulundu.

Malatya Adliyesi'ndeki hakim, savcı ve adliye personelinin kendi imkanları ile hazırlamış olduğu giyim ve kırtasiye paketleri, Adliyenin kardeş okulu olan Bulgurlu Köyü İlköğretim Okulu'na götürülerek tek tek öğrencilere teslim edildi.

Hakim, Savcı ve adliye personelinden oluşan heyet, önce tek tek sınıflara girerek öğrencilerle sohbet ettiler.

Öğrencilere verilen hediye paketlerini içinde spor ayakkabı, ayakkabı, kaban, eşofman takımı, kazak ve çorap ile kırtasiye malzemeleri yer aldı. Okulun değişik eksik ihtiyaçları da giderildi.

Öte yandan, okulun tüm boya ve badanası ile kapı, pencereleri yine Malatya Adliyesi'nce yenilenen Bulgurlu Köyü İlköğretim Okulu'nun bahçesi de asfaltlanarak, bahçesine basket potaları da yerleştirildi.

Okula yine adliye tarafından kütüphane kurulacağı öğrenildi.

Öğrenciler, Adliye Heyetine sevgi gösterisinde bulundular.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız