SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kardeş Okula Kitap Yardımı

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:41:26
Kardeş Okula Kitap Yardımı
A- A+ PAYLAŞ

Özel bir kolejde eğitim gören Berfin Ulusoy, 'Topluma Hizmet Projesi' kapsamında okulda başlattığı kitap kampanyasında topladığı kitapları, kardeş okullarına teslim etti.

TED Malatya Koleji Özel Lisesi 9. sınıf öğrencisi Berfin Ulusoy, 'Topluma Hizmet Projesi' kapsamında okul içerisinde kitap toplama kampanyası başlattı. Bir ay süren kitap toplama kampanyasında, toplanan kitaplar, Konak Ortaokulu'na teslim edildi.

Ansiklopedi, hikaye, şiir, roman, öykü ve test kitaplarının toplandığı kampanya çerçevesinde, Konak Ortaokulu öğrencileri, özel koleje gelerek kitapları teslim aldılar.

Kitap toplama kampanyasını başlatan Berfin Ulusoy, "Lise öğrencilerinin, 'Topluma Hizmet Projesi' kapsamında eğitim öğretim yılı içerisinde bir sosyal sorumluluk projesi yapması gerekiyor. Ben de okumaya ve okutmaya önem veren bir okulun öğrencisi olarak kitap toplama kampanyası yapmaya karar verdim. Bu anlamda okul içerisinde kitap toplama kampanyası başlattım. Kitap toplama kampanyası çerçevesinde bir tanıtım yaparak, sınıflara broşür astık. Öğrenciler arasında toplanan kitapları, kardeş okulumuza teslim ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Kitap toplama kampanyasının bir ay sürdüğünü kaydeden Ulusoy, "Birinci sınıftan sekizinci sınıfa kadar test kitapları, roman, hikaye, öykü ve şiir kitapları toplandı" dedi.

"ÖĞRENCİLERİMİZİN HER ALANDA KENDİLERİNİ GELİŞTİRMELERİNİ AMAÇLIYORUZ"

Kolejin müdürü İsmail Özçelik ise, akademik başarıların yanında sosyal sorumluluk projelerine de büyük önem verdiklerini belirtti.

Konak Ortaokulu'nu kardeş okul olarak ilan ettiklerini dile getiren Özçelik, "Öğrencimiz Berfin Ulusoy, kitap toplama kampanyasında çok büyük bir duyarlılık gösterdi. Bütün sınıfları dolaşarak, kitapları topladılar. Buradaki en büyük amacımız, öğrencilerimizdeki sosyal sorumluluk duyarlılığını artırmak. Öğrencilerimizin her alanda kendilerini geliştirmelerini sağlamayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda Berfin 2 aylık yorucu bir çalışma gerçekleştirdi. Öğretmen ve öğrencilerimiz de bu kampanyaya çok yoğun bir ilgi gösterdiler" şeklinde konuştu.

"KAYNAK SIKINTIMIZI BİR NEBZE GİDERECEK"

Konak Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Kübra Ceylan Arapgirlioğlu da, TED Koleji idareci ve öğrencilerine kendilerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

Kitap yardımının kendileri için büyük önem taşıdığını dile getiren Arapgirlioğlu, "Okulumuzun kitaba ihtiyacı vardı. Bu anlamda kardeş okul projesi kapsamında gerçekleştirilen bu kitap bağışı çok anlamlı oldu. Kitap ve kaynak sıkıntısını gidermede bize büyük bir katkı sağlayacak" diye konuştu.

Konak Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Sümeyra Erdoğan ise, kitap yardımından dolayı kardeş okul öğrencilerine teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız