SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kardeş Okulda Kutlama

A- A+ PAYLAŞ

Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramının 88. Yıldönümü Beydağı Kasabasında Atatürkçü Düşünce Derneği Malatya Şubesi dernek üyelerinin, konukların, köylülerin ve Beydağı Belediye Başkanı Abuzer Sarıtaş’ın katılımı ile kutlandı.

Kutlama töreninde Elmalı Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerinin şiir, tiyatro ve müzik sunumları yapıldı. Atatürkçü Düşünce Derneği Müzik topluluğu müzik dinletisi sunularak, dernek tarafından hazırlanan yiyecek ve içecekler konuklar ve köy çocuklarınca paylaşıldı.

Kardeş Okul Projesi çerçevesinde Atatürkçü Düşünce Derneği Malatya Şubesinin kardeş taraftarı olan Elmalı Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerine ve okula Atatürkçü Düşünce Derneği Malatya Şubesince tarafından yardım yapıldı.

Kardeş Okul Projesi kapsamında yapılan törende konuşan Atatürkçü Düşünce Derneği Malatya Şubesi Ali Ekber Tunçdemir “ Sayın Valimiz İbrahim Daşöz tarafından ilimizde eğitim kalitesini yükseltmek, okulların ihtiyaçlarının karşılanmasında yardımcı olmak saygı sorumluluk yardımlaşma dayanışma duygularını geliştirmek amacıyla yürütülen kampanya kapsamımda bu gün sizlerle beraberiz. Sizleri çok seviyoruz.

Misafirperverliğiniz için teşekkür ederiz. Sizler de bizim evlatlarımızsınız. Bizler çocuklarımıza sağladığımız imkânlar kadar sizlere de aynı olanakları sağlayacağız.” dedi.

Hazırlanan hediyeler öğrencilere verildi. Okulun ihtiyacı olan tamir malzemeleri okula bırakıldı. Okulun kütüphanesi oluşturmak amacıyla edinen kitaplar ve öğrencilere verilmek üzere okul müdürü Murat Kartal’a teslim edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız