SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kardeş Okullarda..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından, kendilerine kardeş yapılan okulun fiziki şartları güzelleştirilerek, ihtiyaç sahibi öğrencilere de yardımda bulunuldu. Emniyet Müdürlüğü de, kardeş seçtiği Kanuni İlköğretim Okulu öğrencilerine yardım yaptı.

SMMMO'DAN..
Orduzu Beldesi’ndeki Gazi Osman Paşa İlköğretim Okulu ile kardeş olan Malatya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından yapılan çalışmaları anlatan Malatya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Altaş, "2008-2009 Öğretim yılı başlamadan önce okul iç ve dış mekanları boyanarak öğrenime hazır hale getirilmiştir. Dershanedeki 2 öğrencinin dershane masrafları odamız tarafından karşılanacaktır. 30 öğrencinin 2008-2009 öğretim yılı kırtasiye masrafları odamız tarafından karşılanarak gerekli olan malzemeler okul idaresine teslim edilmiştir. İhtiyaç sahipli 50 öğrencinin ailesine gıda yardımı yapıldı. Odamızın 2008-2009 öğretim yılı kapsamında kardeş okul Gazi Osman Paşa İlköğretim okuluna yapmış olduğu desteklerin tutarı 7 bin 500 YTL'ye ulaşmıştır. Bir meslek mensubu olmamızdan öte bir insan olarak eğer birbirimizin sorunlarını bilmiyorsak ve bildiğimiz sorunların çözümde yardımlaşma yapmıyorsak ve birbirimiz arasında gönül köprüsü kuramıyorsak insan olmamızın bir anlamı yoktur.Bu projede görev alan kardeş okul komisyonuna ve çalışmalarımıza maddi destekte bulunan üyelerimize yönetim kurulu olarak teşekkür ederiz" dedi.

POLİSTEN DE..
Bu arada Malatya Emniyet Müdürlüğü, kardeş okul olarak seçtiği okuldaki ihtiyaç sahibi 125 öğrencinin giyim ve kırtasiye aldı.

Malatya Emniyet Müdürlüğünce göçer ailelerin çoğunlukta bulunduğu Yıldıztepe Mahallesi’nde yürütülmekte olan Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında, kardeş okul seçilen Kanuni İlköğretim Okulu'ndaki 125 öğrenciye giyim ve kırtasiye malzemeleri yardımı yapıldı. Mahallede liseye giden 6 öğrencinin de yine okul ihtiyaçlarını karşılandığı belirtildi.

Toplum Destekli Polis Bürosu tarafından ise, mahallede yapılan incelemede 14 öğrenci anasınıfına, 17 öğrencide 1. sınıfa yazdırıldı.

Emniyet Müdür Yardımcısı Müslim Kılıçaslan, bu tür sosyal sorumluluk çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız