SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kardeşi Malatya'da Asker

A- A+ PAYLAŞ

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesindeki patlamada ölen Erol İkiz'in cenazesi ailesine teslim edildi. Babasının öldüğünden haberi olmayan 1.5 yaşındaki Furkan'ın cenazenin yanındaki odada arkadaşları ile oyun oynaması ise görenlerin yüreklerini parçaladı.

25 yaşındaki Erol İkiz, 7 yıldır kömür ocaklarında çalışıyordu. 3 yıl önce Neslihan İkiz ile evlenen Erol İkiz, 1.5 yıl önce baba oldu. 3 ay evvel 15 gün işsiz kalan Erol İkiz, 2 ay önce kendisine mezar olan ocakta yeniden çalışmaya başladı. İş bulduğu için sevinen genç baba, büyük bir şevkle çalışıyordu ancak patlamada hayatını kaybedince 5 çocuklu İkiz ailesinin ocağına ateş düştü.

Erol İkiz'in yine kendisi gibi maden ocaklarında vinç operatörlüğü yapan ağabeyi İbrahim İkiz ise adeta yıkıldı. Kardeşi Erol'un bir iş sahibi olabilmesi için 3 ay önce büyük gayretler sarf eden ağabey İbrahim İkiz, kardeş acısını ifade etmenin mümkün olmadığını söyledi.

Erol İkiz'in cenazesi, Malatya'dan Bursa'ya gelmek üzere olan asker kardeşi Ramazan İkiz'in köye ulaşmasından sonra akşam saatlerinde toprağa verilecek.

Bu arada maden ocağından çıkarılan cesetlerin teşhisinde aileler güçlük çekiyor. Tanınmaz halde olan cenazelerin sahiplerine doğru bir şekilde teslim edilmesi için morga ailenin erkeklerinden birkaç kişi birlikte alınıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız