SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kardeşine Kurşun Yağdırdı

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:49:28
Kardeşine Kurşun Yağdırdı
A- A+ PAYLAŞ

Alacak-verecek meselesi nedeniyle araları açık olduğu öne sürülen iki kardeş arasındaki kavgada, ağabeyin tabancayla ateş açması sonucu küçük kardeş yaralandı.

Olay, 00.40 sıralarında Çavuşoğlu Mahallesi Karataş Sokağı üzerinde meydana geldi. Aralarında alacak-verecek meselesi nedeniyle husumet bulunduğu öne sürülen kardeşlerin ailesine ait tek katlı evin önünde meydana geldi. İddiaya göre kardeş olan Oktay U. (30) evinde bulunduğu esnada, evin önüne gelen kardeşi Okay U., tabanca ile evin camlarına doğru ateş açtı. Yaklaşık 15 el tabanca ile ateş açılması sonucunda evin camları ve duvarları isabet, Oktay U. da, sağ bacağından yaralandı.

Olayın ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi yönlendirildi. Polis ekipleri olay yerine yaklaştığında silah sesinin duyulduğunu anons edince, ekiplere bölgeye çelik yelek giyerek ve can güvenliklerini sağlayarak yaklaşmaları talimatı verildi.  

Polis ekipleri olay yerine gittiğinde saldırgan Okay U., kaçarak izini kaybettirirken,  sağ bacağından tek kurşun ile yaralanan Oktay U. ise  olay yerine gelen ambulans ile Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Olay yerinde çok sayıda boş kovan bulunurken, evin camlarına da 3 adet kurşunun isabet ettiği belirlendi. 

Polis ekipleri kaçan saldırganı yakalamaya çalışıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız