SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kardeşine Yardım Edemeyince'

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:52:31
'Kardeşine Yardım Edemeyince'
A- A+ PAYLAŞ

İntihar eden polis memuru Mesut Yılmaz, memleketi Malatya’da toprağa verildi. 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube'de görevli polis memuru Mesut Yılmaz'ın (26) İstanbul’da intihar etmesinden sonra cenazesi memleketi Malatya’ya getirildi.

Dört yıllık polis memuru olan Mesut Yılmaz, Yeşiltepe Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi.

KARDEŞİNE YARDIM EDEMEYİNCE..

Polis memuru Yılmaz'ın intiharına ilişkin olarak Sabah Gazetesi'nde şu haber yeralmıştı:

"Bakırköy'de Şükrü Balcı Meslek Yüksek Okulu'na, kardeşinin sınavı için yardım istemeye giden polis memuru, sonuç alamayınca meslektaşlarının gözü önünde canına kıydı. Edinilen bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube'de görevli polis memuru Mesut Yılmaz'ın (26), erkek kardeşi bir süre önce polis olmak için mülakata girdi. Mülakatı geçemeyen erkek kardeş, polis memuru abisini arayarak yardım istedi. Bunun üzerine Mesut Yılmaz kardeşinin mülakatı için Florya Şükrü Balcı Polis Meslek Yüksek Okulu'na gitti. Yaptığı görüşmede bir sonuç alamayan Mesut Yılmaz, telefonla aradığı kardeşine durumu bildirdi. Bunun üzerine kardeşi, Mesut Yılmaz'a "Bana yardımcı olmadın" diyerek tepki gösterdi. Telefonu kapattıktan sonra bir süre kantinde oturan Yılmaz, beylik tabancası ile başına ateş ederek intihar etti."

AKP'Lİ YÖNETİCİNİN EŞİ DE VEFAT ETTİ

öte yandan, AKP Malatya il yöneticisi iş adamı Cumali Altuntop’un eşi Bessey Altuntop vefat etti. 

Rahatsızlığı nedeniyle vefat eden 5 çocuk annesi Bessey Altuntop için Yeşiltepe Şehir Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazından sonra Battalgazi İlçesi Ali Baba Aile Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Cenaze namazına, AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ve Cemal Akın, AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, parti yöneticileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, bazı parti, oda, dernek ve sendika temsilcileri, Altuntop ailesi ve kalabalık vatandaş topluluğu katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız