SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kardeşinin Yanında Toprağa Verildi

0
Güncellendi - 2016-02-24 16:38:17
Kardeşinin Yanında Toprağa Verildi
A- A+ PAYLAŞ

İzmir'in Bornova ilçesinde 6 ay önce meydana gelen kazada ağır yaralanan 15 yaşındaki Anıl Muharrem Özen, kız kardeşinin yanında toprağa verildi.

İzmir’in Bornova ilçesinde 2 Eylül 2015 tarihinde meydana gelen trafik kazasında babasını ve kız kardeşini kaybeden ve yaralı olarak 6 aydır yoğun bakımda tedavi gören Anıl Muharrem Özen Pazartesi günü hayatını kaybetmişti. AKP Didim İlçe gençlik kolları Başkanı Kaan Özal Duran’ın yeğeni olan Özen’in cenazesi, Didim merkez camiinde kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.

İzmir Bornova’da meydana gelen trafik kazasında Didim’de oturan Ali Asgar Özen ile 10 yaşındaki kızı Aleyna Özen yaşamını yitirmiş 15 yaşındaki oğlu Anıl Muharrem Özen ağır yaralanmıştı. Kazadan yaralı kurtulan ve 6 aydır yoğun bakımda tedavi gören Anıl Muharrem Özen ise Pazartesi akşamı tedavi gördüğü Malatya’da yaşamını yitirmişti.

[caption id="attachment_144851" align="alignleft" width="397"]DİDİM'DE ÖZEN AİLESİNE İKİNCİ ACI; KAZADA BABASINI VE KIZ KARDEŞİNİ KAYBEDEN ANIL ÖZEN 6 AY SONRA YAŞAMINI YİTİRDİ (GERİDE KALAN MUTLU GÜNLERDEN BİR FOTOĞRAF) (HÜSEYİN ÇALIŞKAN/AYDIN-İHA) DİDİM'DE ÖZEN AİLESİNE İKİNCİ ACI; KAZADA BABASINI VE KIZ KARDEŞİNİ KAYBEDEN ANIL ÖZEN 6 AY SONRA YAŞAMINI YİTİRDİ (GERİDE KALAN MUTLU GÜNLERDEN BİR FOTOĞRAF) (HÜSEYİN ÇALIŞKAN/AYDIN-İHA)[/caption]

Didim esnaflarından muhasebeci Turgay Duran ile AKP Didim Gençlik Kolları Başkanı Kaan Özal Duran'ın yeğeni olan Anıl Muharrem Özen’in cenazesi bugün Didim’e getirildi. Cenazeye AKP Didim İlçe Başkanı Cenk Ünlü, AKP'nin eski ve yeni yöneticileri, belediye meclis üyeleri Duran ve Özen ailesi ile vatandaşlar katıldı. Öğle namazında müteakip kılınan cenaze namazının ardından Anıl Muharrem Özen, Denizköy mezarlığında kız kardeşi Aleyna Özen’in yanına defnedildi.

Aydın- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız