SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kardeşlerin Uyuşturucu Kavgası

A- A+ PAYLAŞ

Esrarlı sigara içen ağabey, buna kızan kardeşiyle tartıştı, sonra kavga etti. Kavga üzerine eve gelen polis, iki adet kuru sıkı tabanca ile esrar ve esrarlı sigara ele geçirdi.

Olay Battalgazi ilçesi Dolamantepe Mahallesi'nde 23.30 sıralarında meydana geldi. Polis’ten edinilen bilgiye göre; 27 yaşındaki M.Ö.’nün esrarlı sigara içmesine kızan kardeşi 24 yaşındaki T.Ö. ağabeyiyle tartıştı. İki kardeş arasındaki tartışma kavgaya dönüştü ve birbirlerini dövdüler. Olay üzerine eve gelen polis, çevredeki araştırmasında silah ve esrar saptayınca, adli mercilerden arama kararı alarak evde geniş çaplı arama yaptı. Evdeki aramadı 1 adet 9 mm., 1 adet de 8 mm. çaplı kuru sıkı tabancalar ile uç tarafı hedefine “öldürücü” zarar veren bilyeli 4 adet kuru sıkı fişeği, 8 gram esrar ile tütün ile karıştırılmış yarım içilmiş esrar buldu.

Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız