SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kardeşliğimiz Daim Olsun"

0
Güncellendi - 2017-06-21 20:26:42
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, AKP Yeşilyurt ve Battalgazi İlçe Yönetimi, Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve Yönetimi, Mahalle Temsilcileri ve Yeşilyurt Belediye Meclis Üyelerini iftar yemeğinde misafir etti.

Yeşilyurt Belediyesi İŞGEM tarafından işletilen Beylerderesi Sosyal Tesisleri’nde verilen iftar yemeğine AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları, AKP Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder, AKP Yeşilyurt İlçe Başkan Yardımcıları, AKP Yeşilyurt İlçe Kadın Kolları Başkanı Esin Tanrıverdi, AKP Yeşilyurt İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abdulaziz Aslan, AKP Mahalle Temsilcileri, Yeşilyurt Belediye Meclis Üyeleri ve aileleri katıldı.

İftar davetine katılan misafirleriyle tek tek tokalaşarak sohbet eden Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, iftar yemeklerindeki temel amacın kaynaşma ve dayanışma olduğunu ifade etti.

POLAT, “HUZURUMUZ VE KARDEŞLİĞİMİZ DAİM OLSUN”

Geleneksel iftar programına katılan tüm misafirlerine teşekkürlerini sunup, Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramlarını kutlayan Başkan Polat, “Cenabı Allah’a binlerce kez şükürler olsun ki; huzurun, esenliğin, kardeşliğin ve dayanışmanın olduğu bir vatan topraklarında mübarek Ramazan’ı Şerifi yaşamayı bizlere nasip etti. Çarşamba gecesi Kadir Gecesini idrak edeceğiz ardından Ramazan Bayramını hep birlikte büyük bir heyecanla karşılayacağız. Tüm İslam Âleminin, aziz milletimizin, hemşerilerimizin bu mübarek gün ve dönemlerini en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Ramazan Ayının feyzinden en üst seviyede istifade etmemiz gerekiyor. Rabbim huzurumuzu, kardeşliğimizi ve yardımlaşma duygularımızı hayatımızın her anında yaşatmayı bizlere nasip etsin. İftar yemeklerinde aynı sofra etrafında buluşmak, birbirimize tebessüm etmek, sohbet etmek ümmet ve millet olmamızın bir gerekliliğidir” dedi.

POLAT, “VATAN İÇİN MİLLET İÇİN BAYRAK İÇİN İSLAM ÜMMETİ İÇİN YAPACAK DAHA ÇOK İŞİMİZ VAR”

Milleti bölmek ve parçalamak isteyenlere karşı her zamankinden daha uyanık ve dikkatli olunması gerektiğini hatırlatan Başkan Polat, “Rabbim birliğimizin arasına fitne ve fesat sokmak isteyen hainlerin emellerine ulaştırmasın, biz kullarına o fitne ve fesatları anlayacak izan nasip etsin, anlayış hâkim kılsın. Kardeşlik ve huzur içerisinde yaşamayı milletimize ve İslam Ümmetine nasip etsin. Vatan için millet için yapacak daha çok işimiz var, daha çok çalışmalıyız. Bütün İslam Ümmetinin gözü kulağı bizim üzerimizde, sorumluluğumuz sadece yaşadığımız bu aziz topraklar için değil bütün İslam Ümmetini, mazlum coğrafyanın tamamını ilgilendiriyor. Çünkü dünyada ‘mazlumu ezmek, hakkını yemek, bütün haklarını elinden almak’ gibi düşünce temelli emperyalist sistem işletiliyor. Kötülüğün ve zulmün zirve yaptığı günümüz dünyasında bizler önce nefsimizde sonra ailemizde ardından toplumda ve sonra tüm Dünya’da İslamiyeti tam manasıyla yaşamak gibi görevlerimiz var, bunu layıkıyla yerine getirmemiz gerekiyor” dedi.

KAHTALI, “BELEDİYE BAŞKANIMIZ BAŞARILI HİZMETLERİYLE İSMİNDEN SÖZ ETTİRİYOR”

AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı ise, “Cenabı Allah kardeşlik ve huzur içerisinde Ramazan ayı yaşamayı, aynı sofra etrafında bir araya gelerek oruç açmamıza bizlere nasip etti, böylesine güzel ortamın oluşmasına vesile olan, bu güzel Ramazan akşamında bizleri bir araya getiren, yaptığı başarılı hizmetleriyle, çalışmalarıyla her alanda isminden söz ettiren Yeşilyurt Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat ve çalışma arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum” dedi.

KAHTALI, “KEMAL KILIÇDAROĞLU YANLIŞ BİR YOLDA YÜRÜDÜĞÜNÜN FARKINDA BİLE DEĞİL”

Konuşmasının devamında CHP Genel Başkanı Kemal Kılaçdaroğlu’nun başlattığı yürüyüşü sert bir dille eleştiren AKP İl Başkanı Kahtalı, “Biz hukukun üstünlüğü, ülkemizin geleceği, vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve insanlarımızın kardeşçe yaşaması dedik ama maalesef bunun karşısında vatanımıza ihanet eden 15 Temmuz hain darbe kalkışmasıyla beraber ülkemizi zora sokmak isteyenleri ve o darbeye destek verenleri de görmüş olduk. Ramazan ayının feyzi ve bereketiyle nasiplenirken darbe kalkışmasının üzerinden daha bir yıl geçmeden Ana Muhalefet Partisinin Genel Başkanı elindeki tabelaya ‘adalet’ yazarak, hazırlanan afişlerinde arkasına asker fotoğrafını koyarak, yürüyüşler yapmak suretiyle ülkemizin önüne engeller koymak istiyor. Kendisi bir yürüyüş içerisinde ama yanlış bir yolda yürüdüğünün farkında bile değil, yanındakilerin de ona yapmış olduğunun yanlış olduğunu söyleyecek cesaretleri yok. Onlarca seçim kaybettiler, hala partilerinin başında Genel Başkan olarak devam ettiklerinin de farkında değiller” dedi.

KAHTALI, “ÜLKEMİZ ÜZERİNDE HAİN PLANLAR KURMAK İSTEYENLERİN OYUNLARINI BOŞA ÇIKARTACAĞIZ”

İl Başkanı Kahtalı, “Biz 17-25 Aralık’ta bu ülkeye hukuk darbesiyle girişim yapıldığında bunun adaletsiz olduğunu, bunun yanlış olduğunu söylediğimizde “hukukun üstünlüğüne inanmak gerektiğini” söylemişti. Bugün verilen kararda vatan hainleriyle işbirliği yapmış, MİT tırlarını Avrupa’ya jurnallemiş olanlara verilen cezayı kabul ediyor ancak cezanın fazla olduğunu bunun hukuksuz olduğunu savunuyor. Ülkenin MİT tırlarını jurnalleyecek kadar alçalan hainleri savunur duruma geliyor. Ülkemizin bulunduğu coğrafyanın çok zor olduğunu hepimiz biliyoruz, inşallah bizler hem yerelde hem de genelde birlik ve beraberliğimize olan tutkunluğumuzu devam ettireceğiz. Ülkemiz üzerinde hain planlar kurmak isteyenlerin oyunlarını boşa çıkartacağız. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere Hükümetimiz ile beraber ve Malatya siyasetine baktığımızda Bakanımız, Genel Başkan Yardımcımız, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız ve İl ve İlçe Teşkilatlarımızla birlikte inşallah bu dava hareketinin takipçileri olacağız” dedi.

Konuşmaların ardından yapılan yemek duasıyla birlikte oruçlar açıldı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız