SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kardeşliğimiz Daim Olur"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:41:41
A- A+ PAYLAŞ

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Malatya’ya geldi Malatyalı’ların ilgisiyle karşılaşan Başkan Hazinedar, "Bir Fatsalı olarak Malatya gibi güzel bir ilde bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Kardeşliğimiz dilerim daim olur" dedi. 

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Hekimhan ve Arguvan belediyeleri ile kardeş belediye protokolü için Malatya’ya gitti. CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'nın eşliğinde gerçekleşen ziyarette Başkan Hazinedar’a Beşiktaş Belediyesi'nin Malatyalı meclis üyeleri de eşlik etti. Hazinedar’ı Malatya Erhaç Havalimanı’nda CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıltaş, Hekimhan Belediye Başkanı Ali Seydi Millioğulları, Pütürge Eski Belediye Başkanı Necdet Ayaydın ve partililer karşıladı.

Başkan Hazinedar, misafirperverliklerinden dolayı Veli Ağbaba'ya teşekkür etti. Ağbaba, Beşiktaş Belediyesi'nin yapacağı iki ilçe belediyesi ile kardeşliğinin çok önemli olduğunu belirterek, dayanışma vurgusu yaptı.

Başkan Hazinedar ise, "Bir Fatsalı olarak Malatya gibi güzel bir ilde bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Kardeşliğimiz dilerim daim olur" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız