SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kardeşliğimizi Bozmayalım"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:10:15
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Merkez Şahnahan Beldesi’nde Merkez Kız Kur’an Kursu törenle açıldı. Büyükşehir yasası ile Yeşilyurt ilçesine bağlanan Şahnahan’da Merkez Kız Kur’an Kursu açılışına; Kaymakam Nesim Babahanoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, İlçe Müftüsü Mehmet Çınar, AKP Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hacı Uğur Polat ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Nesim Babahanoğlu, “Bina elden geçirilerek Kur’an kursu binası olarak açıldı. Eski bir bina idi. Belediyelerimizin katkıları var. Hayırsever vatandaşlarımızın katkıları var. Biz el ele, gönül gönüle verdiğimiz sürece yapamayacağımız iş yoktur. Yeter ki birliğimizi kardeşliğimizi bozmayalım. Hayır işlerinde yarışalım ve birlik beraberlik içinde çalışalım. Kız Kur’an Kursu olmasının ayrıca bir önemi var. Çünkü toplumumuzun en büyük silahı sağlam aile yapısıdır. Sağlam aile yapısının olabilmesi için siz değerli hanımefendilere ihtiyaç vardır. Çünkü siz hanımefendiler ve genç kızlarımız iyi yetişirlerse, Kur’an’ın ışığıyla aydınlanırlarsa göreceksiniz toplumumuzda ayrı bir özellik ve güzellik meydana gelir. Ben burada emeği geçen başta cami imamı olmak üzere siz hanımefendilere, beyefendilere ve hayırsever vatandaşlarımıza kendim adıma ve kaymakamlığım adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız