SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kardeşliğin Sembol İlçesi Yazıhan'dır"

0
Güncellendi - 2019-08-21 03:26:32
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, Yazıhan'da partisinin ilçe toplantısına katılırken, ilçede yapılan ve yürütülen projeleri de inceledi.

Milletvekili Çalık, Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk ile birlikte, ilçe merkezinde Yazıhan Belediyesi tarafından yapılan 23 bin metrekare büyüklüğündeki park ve yeşil alan da incelemede bulundu. Çalık, Yazıhan ilçesine çok önemli bir sosyal alanın kazandırıldığını belirterek, çalışmalarından dolayı Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk’ü tebrik etti.

Milletvekili Çalık, AKP Yazıhan ilçe Başkanlığında parti yöneticileri ve mahalle temsilcileri ile bir araya geldi. Çalışmalarından dolayı AKP İlçe Başkanı Veysel Ateş’i ve yönetimini tebrik eden Çalık, “İlçe başkanıma çok teşekkür ediyorum. Partimizin kurulduğu andan itibaren herkesin gözü Yazıhan’ın üzerindeydi. ‘Yazıhan’da bakalım ne olacak?’ diyorlardı. Yazıhan’da diğer partiler çıkacak mı diye bakarlar. Yazıhan’da bizim bütün renklerimiz var, kardeşliğin sembol ilçesi Yazıhan’dır. Türkü, Kürdü, Alevisi, Sünnisi var, ama Yazıhan’da birlik var, beraberlik var, Yazıhan’da kardeşlik var, Yazıhan’da hoşgörü var ve Yazıhan’da AK Parte’nin hizmetleri var. Nevzat Öztürk başkanımız çok çalışkan bir belediye başkanımız. İlçe teşkilatı ve ilçe de yaşayan herkes ile ahengi çok önemli. Yazıhan’daki yüzde 65’lik başarıdan dolayı ilçe teşkilatımızı ve belediye başkanımızı canı gönülden tebrik ediyorum.” diye konuştu.

Çalık, Yazıhan Belediyesini de ziyaret ederek, Başkan Nevzat Öztürk’den Yazıhan’la ilgili çalışmalar ve yatırımlar hakkında istişarede bulundu.

İlçedeki esnafları da ziyaret eden Çalık, ilçe girişinde ve merkezinde yürütülen yol çalışmalarını da yerinde inceledi.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • vaylog44 (4 yıl önce)
    Yazıhan Belediye başkanının çalışması yok denecek kadar az vatandaşın taleplerine isteklerine hiç muhatap olmuyor.Yapacağım diyor arkası yok bir hizmet talep imiz oldu 3 yıldır yapacak böyle hizmet olmaz insanların kandırmanın zamanı değil güler yüz istemiyoruz hizmet bekliyoruz.Sayın Başkan Nevzat bey
    0
    0
    Yanıtla
  • DURUCASULU (4 yıl önce)
    ÇOK HAKLISINIZ HİÇ BİR YAZIHANLI ORDA YOK ÇÜNKÜ O PARKI (Rahmetli) HACİ AKYOL YAZIHAN'a KAZANDIRMIŞTI ŞİMDİ ANCAK BİRMİKLİ KÖMÜŞHANLI BUNLARA İNANIR.. AMA İÇİNDE KİM CİRİT ATIYOR BELLİ
    0
    0
    Yanıtla
  • YAZIHAN (4 yıl önce)
    Yazıklar olsun sizlere... Rahmetle Anıyorum Hacı AKYOL Abimizi Yazıhan'a bu parkı kazandırdı. Ama ne yazıkki şimdi N.ÖZTÜRK ile Çalık içinde oturup kendilerine Maletmelerine Şaşıyorum bununla hangi Yazıhanlıyı kandırır. Orada oturup poz verenler geçmişinizi ne çabuk unutturmuşlar sizlere yazıklar olsun SİZLERE.....
    0
    0
    Yanıtla