SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kardeşlik Treni Yollarda

0
Güncellendi - 2016-12-05 16:32:32
Kardeşlik Treni Yollarda
A- A+ PAYLAŞ

Gençlik Konseyi'nin ‘Kardeşlik Treni’ Malatya Garı'ndan ayrılarak Sivas Divriği’ye gitti.

Gençlik Konseyi Genel Merkezinin organize ettiği ‘Kardeşlik Treni’ projesi kapsamında Malatya’dan bir tren birlik ve beraberlik için yola çıktı.

Sivas Divriği Malatya arası düzenlenen etkinliğe büyük ilgi gösterilirken, yaklaşık 750 genç keyifli bir hafta sonu yaşadı.

Gençlik Konseyi Genel Başkanı Ahmet Bayduz konuyla ilgili yaptığı konuşmada, bilinçli bir gençlik için bu tür etkinliklerin büyük önem taşıdığını söyledi.

Gençlerin Kardeşlik Projesine büyük önem verdiği kaydeden Bayduz, “Geleceğimiz olan gençlerin daha iyi nesiller olarak yetişmesi, devletimize ve milletimize hayırlı yetişmesi için mücadele ediyoruz. Bu önemli organizasyona katkıda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve ekibine şükranlarımızı sunuyoruz. İnşallah bu tür etkinliklerimize devam edeceğiz. Gençlik konseyi önce insan sloganı ile yoluna devam edecektir” diye konuştu.

iha

KARDEŞLİK TRENİ YOLLARDA (MEHMET TÜREL/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız