SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kardeşlik Zamanı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:56:50
A- A+ PAYLAŞ

"Suriyeli Kardeşlerimizle Dayanışma Gecesi"nin tanıtımı için, basın toplantısı düzenlendi.

Meşale Derneği'nde düzenlenen toplantıda basın açıklaması yapan Meşale Derneği Kültür Komisyonu Başkanı Fikret Doğan, "Eğitim, kültür ve yardımlaşma alanlarında faaliyet gösteren Meşale Derneği olarak, 15 Aralık 2012 Cumartesi günü saat 18.30'da belediye konferans salonunda gerçekleştireceğimiz 'Suriyeli Kardeşlerimizle Dayanışma Gecesi' programına sizin aracılığınızla tüm kardeşlerimizi davet etmek için burada toplanmış bulunuyoruz. 'Suriyeli kardeşlerimiz için kardeşlik zamanı' diye düşünen, 'kardeşliğimizi yardımlarımızla pekiştirelim' sözünü eksen alan Meşale Derneği olarak, bu kış kapımızda üşüyen ve aç kalan kardeşlerimize yardım eli uzatmak için, 'Suriyeli Kardeşlerimizle Dayanışma Gecesi' düzenleyeceğiz. Araştırmacı-Yazar Ramazan Kayan, Suriyeli İslam Alimi Ahmed Feyyaz, Suriye Gençlik Yardımlaşma Dernek Başkanı Osmanhan Süleyman ve Anadolu Platformu Suriye Yardım Koordinatörü Mahmut Kaçmazer'in konuşmacı olarak katılacağı gecede, hem Suriye'de yaşananlar gündeme getirilecek, hem de kardeşliğimizi pekiştirmek için yardım toplanacaktır. Toplanan yardımlar Malatya Bir Damla Derneği aracılığıyla Suriye'de zalim Esed yönetimine karşı mücadele veren kardeşlerimize ve Suriye'den ülkemize mülteci olarak gelen kardeşlerimize ulaştırılacaktır" şeklinde bilgi verdi.

Fikret Doğan, 15 Aralık 2012 Cumartesi günü saat 18.30'da belediye konferans salonunda düzenlenecek geceye, tüm vatandaşları davet etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız