SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kargo Şubesinde Yangın

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:18:30
Kargo Şubesinde Yangın
A- A+ PAYLAŞ

Özsan Sanayi Sitesi'nde bulunan bir kargo şirketi şubesinde meydana gelen yangının, sitedeki diğer işyerlerine sıçrayabilme ihtimali üzerine polis ve itfaiye ekipleri alarma geçerken, 112 acil servis ambulansı da hazır bekletildi. Yangın itfaiyenin çalışması sonucu söndürülürken, müşteri kargo ve kolilerinin zarar görmediği bildirildi.

Olay, gece yarısından sonra 01.50 sularında Özsan Sanayi sitesinde bir kargo şirketinin şubesinde meydana geldi. Sanayi sitesinde devreye gezen polis ekiplerinin işyerini içinden ateş kıvılcımlarını fark etmesi üzerine olay yerine Büyükşehir Belediye İtfaiye ekipleri gönderildi. 

Yangının sanayi sitesindeki diğer işyerlerine de sıçrama ihtimali nedeniyle çok sayıda polis ekibi de bölgeye yönlendirilirken, bir 112 acil servis ambulansı da hazır bekletildi. Yangın çıkan işyerinin önündeki aaçların zarar görme ihtimali nedeniyle bölgeye çekicilerde getirtilerek önlem alındı. 

İtfaiye ekiplerinin kısa sürede müdahalede bulunduğu yangın kontrol altına alınırken, yapılan incelemede ve işyeri yetkililerinin polise verdiği ifade de, yangının elektrikli sobadan kaynaklandığı belirtildi.

Yangında kargo şirketi şubesinin idari bölümü tamamen yanarken, olayda müşterilere ait kargoların zarar görmediği belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız