SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kargocu Kılığında Gitmiş

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:29:59
Kargocu Kılığında Gitmiş
A- A+ PAYLAŞ

Anadolu Ajansı, ABD Büyükelçiliği girişindeki patlamayı gerçekleştiren canlı bombanın olay yerine giderken güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerine ulaştı.

Anadolu Ajansı (AA), ABD'nin Ankara Büyükelçiliği girişindeki patlamayı gerçekleştiren canlı bomba Ecevit Şanlı'nın olay yerine giderken güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerine ulaştı. 

Büyükelçiliğe yakın bir hastanenin güvenlik kameralarına yansıyan görüntüde canlı bomba Ecevit Şanlı, Paris Caddesi'nden ABD Büyükelçiliği'ne ilerliyor. 

Yalnız olduğu görülen saldırganın, kargocu kılığında elinde bir zarfla Büyükelçiliğin girişine doğru ilerlediği kameralara yansıyor. 

SAHTE KİMLİKLE..

İçişleri Bakanı Güler, ABD Büyükelçiliği'ne saldırı gerçekleştiren canlı bombanın sahte kimlik kullanarak ülkeye illegal giriş yaptığı bilgisinin kesinleştiğini söyledi.

THY'nin tarifeli seferiyle İstanbul'a gelen İçişleri Bakanı Muammer Güler, Atatürk Havalimanı'nda gazetecilerin ABD Büyükelçiliği'ndeki patlamayla ilgili sorularını cevaplandırdı. 

Güler, ''Dün de ifade ettiğimiz kişinin olduğu kesine yakın belirlendi. Şimdi olayın sebebiyle ilgili arkadaşlar araştırıyor'' dedi. 

Bakan Güler, canlı bombanın sahte kimlik kullandığının doğru olup olmadığı yönündeki soru üzerine de ''Tabi sahte kimlik kullandığı kesin, ülkeye illegal giriş yaptığı kesin, 2001 yılında cezaevinden çıkıp bir daha dönmediği, arama kaydının bulunduğu kesin, saldırıyı gerçekleştirdiğini dün ifade etmiştik. Bugün de Ankara Valiliği bir yazılı açıklama yapacak'' diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız