SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Karı- Kocaya Saldırı Faili Meçhul!

A- A+ PAYLAŞ

Sivas Caddesi’nde karı- kocanın silahlı saldırı sonucu yaralanması olayı “faili meçhul”.. Bu arada, Nasuhi Caddesi’ndeki bir kavgada da silah kullanıldığı bildirildi.

Malatya’da son günlerde ateşli silahların kullanıldığı saldırı ve kavga olaylarındaki artış dikkat çekerken, önceki akşam Sivas Caddesi’nde yürümekte olan Mustafa T. ve eşi Leyla T., bir kişinin ayaklarına doğru ateş etmesi sonucu yaralanmışlardı. Serbest ticaretle uğraştığı belirtilen Mustafa T. ve eşi, Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırılırken, polis olay yerinde 5 adet 7.65 mm. çapında boş mermi kovanı bulmuştu. Salı akşamı 17.30 sıralarındaki olayla ilgili polis açıklamasında, olayın “faili meçhul” olduğu ve soruşturmanın sürdüğü bilgisi yeraldı.

Öte yandan, Nasuhi Caddesi’ndeki bir işyerindeki kavgada da silah kullanıldı. Olayla ilgili ifadesi alınan Ö.K., Salı günü gelen ve müşterileri rahatsız ettikleri için uyardığı iki şahsın, Çarşamba akşamı 17.30 sıralarında tekrar geldiklerini, kendisine yumruk atıp, silahla yere doğru ateş ederek kaçtıklarını bildirdi. Bu kişinin saldırganları korkutmak için kullandığı ve bir inşaata attığı öne sürülen kuru sıkı tabancaya el konulurken, dükkanda 7.65 mm. çaplı iki boş mermi kovanı bulundu. Polis iki saldırganın kimliğinin belirlenmesine ve yakalanmasına çalışıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız