SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Karikatür Sergisi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Karikatür Sergisi açılıp, yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri törenle verildi.

"Sağlıklı gelecek, maddeye değil sevgiye bağlı kampanyası" çerçevesinde belediye konferans salonunda karikatür sergisi açıldı. Karikatürist Kamil Yavuz'un, "Çocuk, tütün ve sağlık" konulu 30 ve derece alan 69 karikatürün yer aldığı sergi açılışına, Vali Halil İbrahim Daşöz, Vali Yardımcısı İnci Sezer Becel, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Cengiz, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut ve diğer ilgililer katıldı.

"Sağlıklı gelecek, maddeye değil sevgiye bağlı kampanyası" çerçevesinde düzenlenen karikatür sergisinden sonra ödül törenine geçildi.

Törende konuşan Vali Halil İbrahim Daşöz, Malatya'da geçen yıl 53 milyon YTL'lik TEKEL'e ait sigara satışının gerçekleştiğini belirterek, "Görüyorsunuz, bu parayla birçok sorunlar çözülür. İşin sağlık yönü de ayrı sorun"dedi. Zararlı alışkanlıkların temelinde, sevgisizlik ve ilgisizlik olduğuna dikkat çeken Vali Daşöz, "Zararlı alışkanlıklara başlayanların tamamına yakını sigara içiyor. Bu nedenle, öncelikle sigara içmemek gerekiyor"şeklinde konuştu.

"Sağlıklı gelecek, maddeye değil sevgiye bağlı kampanyası" Malatya Koordinatörü Doktor Suat Yalçınsoy ve Karikatürst Kamil Yavuz'un konuşmasından sonra, yarışmada dereceye giren öğrencilere yetkililer tarafından ödülleri verildi.

İlköğretim ve lise öğrenciler arasında, "Sağlıklı gelecek, maddeye değil sevgiye bağlı kampanyası" çerçevesinde düzenlenen karikatür yarışmasına 620 katılım olduğu ve 69'unun sergilenmeye değer bulunduğu bildirildi. Sergi 17 Aralık akşamına kadar gezilebilecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız