SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Karısını Kaçırmış!

A- A+ PAYLAŞ

23 yaşındaki kadın ve çocuğu kayıplara karışırken, kadının babası, kızının damadı tarafından kaçırıldığı iddiasında bulundu.

Yeşiltepe Koşu Mahallesi’nde oturan 53 yaşındaki A.T.K., kızı olan 23 yaşındaki H.E.’nin eşiyle aralarındaki anlaşmazlık nedeniyle boşanma davasının devam ettiğini, torunu ile birlikte yanında kalan kızının, işlerini halletmek için şehir merkezine gidip dönmediğini, kızının damadı 27 yaşındaki A.E. tarafından kaçırılmış ve zorla alıkonulmuş olabileceğini, hayatından endişe ettiğini bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

Öte yandan, Kaynarca Mahallesi’ndeki aile kavgasına polis müdahale etti. 35 yaşındaki F.A. adlı kadın ifadesinde, 33 yaşındaki H.A.’nın eşi, M.A.’nın ise kaynı olduğunu, eşi ile geçinemediklerini , bu nedenle annesine gittiğini, bu sırada eşi ve kaynının gelip, kendisi ile 73 yaşındaki annesi H.T.’yi dövdüklerini, bu sırada düşen annesinin kalçasını kırdığını söyledi. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan iki kardeşten, karısını ve kaynanasını dövdüğü öne sürülen H.A. tutuklandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız