SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Karısını Öldürdü

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da cinnet geçiren şahıs, imam nikahlı eşini satırla kafasına vurarak, öldürdü.

Edinilen bilgiye göre olay, Şeyhbayram Mahallesi Kabristan Caddesi Hacı Bektaş Veli Sokak'ta bulunan Güven Sitesi 10-A blok 3. katta meydana geldi. 10 gün önce imam nikahıyla yaşadığı eşiyle tartıştığı iddia edilen Bahattin T. (62) elindeki satırla Memnune Özdemir'in (40) başına vurarak yaraladı. Bu sırada evin içerisinde bulunan Memnune Özdemir'in oğlu E.Ö (12) evden kaçarak durumu komşularına bildirdi. Komşularının olayı haber aldığını duyan Bahattin T. evinin kapsını arkadan kilitleyerek, kimseyi
içeri almadı. Olay yerine gelen polis ekiplerinin uyarılarına rağmen evin kapısını açmayan T., polisin kapıyı kırması sonucu yakalandı. Emniyet ekipleri Memnune Özdemir'in ise antrede yatan cansız bedeniyle karşılaştı.

Bahattin T., Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından sorgusu alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülürken, Memnune Özdemir'in cesedi ise otopsisi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Eşini satırla öldüren Bahattin T.'nin, Memnune Özdemir ile imam nikahı kıymadan önce 2 evlilik yaptığı ortaya çıktı. Birinci eşi vefat eden T.'nin, ikinci evliliğinde ise tartıştığı eşinin üzerine bıçakla yürüdüğü ve şiddetli geçimsizlik sonucu boşandığı bildirildi.

Satırla başına aldığı darbe neticesinde hayatını kaybeden Memnune Özdemir'in ise 3 çocuğunun olduğu belirtildi. Olay sırasında 12 yaşındaki E.Ö evde bulunurken, diğer iki çocuğunun evde olmadığı öğrenildi.

Olay, Polis Vukuat Raporu'nda "20/02/2010 günü saat 12.15 sıralarında yukarıda adresini verdiğimiz ikamette aile kavgasının olduğunun bildirmesi üzerine görevlilerimiz olay yerine intikal etmiş, şüphelinin ikametinin kapısını açmaması üzerine ikametin kapısı kırılmak suretiyle içeri girilmiş ve şüphelinin birlikte yaşadığı M.Ö. isimli şahsın yerde kanlar içinde yattığı görülmüş, şüpheli elinde bulunan satırla birlikte yakalanmış, bahse konu satır görevlilerimizce muhafaza altına alınmış, M.Ö.’nün alınan dr. raporundan EKS olduğu anlaşılmış olup, olayla ilgili tahkikata devam edilmektedir." bilgisiyle yeraldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız