SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Karıştırmak İsteyen Kaybeder"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:06:48
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Teşkilatı yöneticileri, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nı (SMMMO) ziyaret edip, seçimden sonra tekrar iş başına gelen yönetime ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulundu.

AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi; Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, Kadın Kolu Başkanı Emine Akkurt, Gençlik Kolu Başkanı Miraç Göçmez ve parti yöneticileriyle birlikte SMMMO’yu ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette konuşan SMMMO Başkanı Ramazan Bozkurt, “Seçimden dolayı hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirmenizden, kibar davranışınızdan dolayı teşekkür ederim. Bundan sonraki süreçte inşallah birlikte çalışacağız. Malatya’mızın gelişmesi için bizim üzerimize düşen görev olursa da seve seve yapacağımızı burada söylemek istiyorum” dedi.

İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ise Gezi Parkı eylemlerine temas ederek, “Muhasebeciler Odası’na geldik ve son olayların da muhasebesini yapmak istiyorum” diyerek, şöyle konuştu:

“Türkiye’nin gelişmesini istemeyen bir takım güçler ve lobiler var. Faiz lobisi de var. Faiz oranı düştü. Eylemler başladı. Şimdi faizler bir kat arttı. Amaçları da buydu. Ancak Türkiye’de siyasi ve ekonomik istikrar gelişim dinamiği sürdüğü sürece Türkiye’yi karıştırmak isteyenler her zaman kaybetmeye mahkumdurlar. Bir takım siyasi partilerin özellikle kaşımaya çalıştığı bu tür olaylarda kaybeden Türkiye oldu. Faiz, döviz yükseldi. Bunun zararı, Türkiye’ye ve Türk insanınadır.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız