SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kariyer Günleri'nin Son Konukları

0
Güncellendi - 2016-03-28 00:50:09
'Kariyer Günleri'nin Son Konukları
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi ve Malatyalı İşadamları Derneği (MİAD) işbirliği ile başlatılan Malatya Kariyer Günleri devam ediyor.

İnönü Üniversitesi Ahmet Yesevi Salonunda düzenlenen etkinliğin sonuncusuna Bozatlı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nahit Bozatlı ile Aktüel Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Osman Güldaş konuk oldular. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin ev sahipliğinde yapılan kariyer günlerinde işadamları yaşamlarını ve iş tecrübelerini katılımcılarla paylaşırken öğrencilerin sorularını da cevapladılar.

Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Davut Özbağ, Rektör Danışmanı Doç.Dr. Cafer Mum, İ.İ.B. Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mehmet Tikici, öğretim üyesi ve davetliler ile öğrencilerin katıldığı etkinlikte ilk olarak konuşan Adnan Osman Güldaş, hayalindeki hedeflerini daha çocuk yaşlarda belirlediğini ve o doğrultuda azimle çalışarak hedeflerine ulaştığını söyledi. Güldaş “Süper güçler süper zekalı çocukları destekliyor ve bir şekilde kendi ülkelerinde çalışmaya ikna ediyor. Ülkemizin de buna önem vermesi lazım” dedi.

Bozatlı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nahit Bozatlı’da deneyimlerini paylaştıktan sonra “Proaktif olun. Parayı birinci sıraya koymayın. Gönlünüzü dinleyin ve çok çalışın. Sekiz saat sendromunu unutun. Bu ülkenin buna ihtiyacı var. Dürüst olup iyi çalıştığınız sürece dünyanın bütün sermayesi sizin. Kendinize güvenerek çalışırsanız buradaki yatakhaneden bile bir dünya devi çıkarabilirsiniz” dedi.

Kariyer Günleri etkinliği çerçevesinde Malatya’ya giden işadamları yaptırdıkları okulları da ziyaret ederek, idarecilerden eksiklikler hakkında bilgi aldılar. İşadamları bilgisayar ve konferans salonunun yenilenmesi taleplerini karşılamak için çalışmaları başlattılar.

MİAD üyesi işadamları Ali Nahit Bozatlı ve Adnan Osman Güldaş etkinlik çerçevesinde Malatya Valisi Süleyman Kamçı, İnönü Üniversitesi Rektörü Çelik ve MİAD Konukevini de ziyaret ettiler.

Bülten

d7

d8d8a

92a5f687-0029-4eff-9653-270249361401

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız