SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kariyer Kasım'da Vizyonda

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:08:33
Kariyer Kasım'da Vizyonda
A- A+ PAYLAŞ

Büyük bir kısmı Malatya’da çekilen Kariyer filmi 6 Kasım’da vizyona giriyor. 

Senaryosunu ve yönetmenliğini üstlenen Malatyalı Yönetmen Suat Ay, 6 Kasım’da vizyona girecek olan filmi ile izleyicisi ile buluşacak. Yönetmen Suat Ay’ın yazıp yönettiği Kariyer filminde Dost Elver, Sevil Uyar, Umut Oğuz, Kayra Şenocak, Aziz Özuysal, Özkan Çınarlı, Deniz Gönen, Derya Demir, Sevgi Son Sunalp boşrolü paylaşıyor.

FİLMİN KONUSU

İsmail hayat da dikiş tutturamayan biridir, eşinden ayrıldıktan sonra son parasıyla İstanbul’dan Malatya’da bulunan arkadaşları Selim ve Tolga’nın yanına gider. Selim yalanlarla kariyer peşin de koşan, Tolga ise üniversite mezunu olmasına rağmen bir türlü iş bulamayan biridir. İsmail Malatya’ya geldikten sonra Selim’in verdiği gazla bu hayatta kariyerin en önemli şey olduğunu düşünür.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız