SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Karne Hediyesi Fidan

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:23:44
Karne Hediyesi Fidan
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından karne alan öğrencilere çam fidanı hediye edildi.

Battalgazi Şehit Fevzi Mahallesi’nde bulunan Türk Telekom İlkokulu ve Ortaokulunda gerçekleştirilen fidan dağıtımına öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Büyükşehir Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından gerçekleştirilen etkinlikle, karne alan öğrencilere sürpriz yapıldı. Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü’nden temin edilen 1000 adet çam fidanı öğrencilere hediye edilerek, tatilde ağaç yetiştirmeleri imkanı sağlandı. “Karneni Getir Fidanını Götür” adı verilen etkinlikle karne alan öğrenciler, çam fidanı almanın mutluluğunu yaşadı.

Öğrenciler, etkinlikten dolayı Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız