SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Karne Sevincini Paylaştı

0
Güncellendi - 2016-01-22 21:31:43
Karne Sevincini Paylaştı
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, karne dağıtım törenine katılarak öğrencilerin karne sevincine ortak oldu. Başkan Polat, “Çocuklarımız bizim umudumuz ve geleceğimizdir, onlara her yönüyle güzel bir gelecek sunmak için elimizdeki tüm imkânları seferber etmiş durumdayız” dedi.

2015-2016 Yılı Eğitim-Öğretim Yılının ilk yarısının tamamlanması nedeniyle Çınar Kolejini ziyaret eden Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat burada öğretmen, öğrenci ve velilerle bir araya geldi. Belediye Başkan Yardımcılarıyla birlikte sınıfları tek tek dolaşarak öğrencilerin karnelerini dağıtan Başkan Polat, öğrencileri tebrik etti.

Öğrencilere karne hediyesi olarak satranç takımı ve kalemlik seti hediye eden Başkan Polat, "Minik yavrularımızın karne sevinçlerine ortak olmak istedik. Bu özel günde onlarla birlikte olmak ve karnelerini teslim etmek güzel bir duygu" dedi.

Çocuklara güzel bir gelecek hazırlamak için tüm imkânlarını seferber ettiklerini ifade eden Başkan Polat, "Eğitim camiamızın yarıyıl tatiline girmesi nedeniyle okullarımızı ziyaret ederek, çocuklarımızın karnelerini teslim ettik. Çocuklarımız bizim umudumuz ve geleceğimizdir, onlara her yönüyle güzel bir gelecek sunmak için elimizdeki tüm imkânları seferber etmiş durumdayız. Bugün bu sıralarda okuyan çocuklarımız gelecekte bu ülkenin kaderini tayin edecek, çok önemli makamlarda görev alacaklar, hepsi bizim için çok kıymetli ve değerlidir. Çocuklarımızın güzel şartlarda eğitim görmelerini, kültürel ve sosyal etkinliklerde yer almalarını sağlamak adına üzerimize düşen sorumluluğun daha fazlasını yerine getirmeye özen gösteriyoruz" dedi.

Öğrencilerde karnelerini aldıkları bu özel günde kendilerini yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Polat'a bir sürpriz yaparak üzerinde "Hacı Uğur Polat" yazılı tablo hediye ettiler. Törene katılan Belediye Başkan Yardımcıları da sınıfları gezerek öğrencilerin karnelerini dağıttılar.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız