SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Karnında 10 Kiloluk Ur Çıktı!..

0
Güncellendi - 2016-06-07 04:05:23
Karnında 10 Kiloluk Ur Çıktı!..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da karın ağrısı şikayetiyle doktora başvuran kadının karnından yaklaşık 10 kilogram ağırlığında ur çıktı.

Uzun süre karın  ağrısı çeken Fikriye Oğraşaner (58), iki ay önce ağrılarının artması nedeniyle doktora başvurdu. Bir tanıdığının yardımıyla özel bir hastanede görev yapan Üroloji Uzmanı Doç. Dr. Ahmet Soylu’ya tedavi olan Oğraşaner, yapılan tetkiklerin ardından Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Erhan Bakırcıoğlu’na yönlendirildi.

Üroloji Uzmanı Doç. Dr. Ahmet Soylu ve Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Erhan Bakırcıoğlu tarafından ameliyata alınan Oğraşaner’in karnının sağ bölgesinden 15 santimetre büyüklüğünde ve yaklaşık 10 kilogram ağırlığında ur çıkarıldı.

Fikriye Oğraşaner, doktorlarının desteğiyle ameliyat olduğunu ifade ederek,  karnından büyük bir kitle çıkarıldığını belirtti.

Ölümü bile göze aldığını kaydeden Oğraşaner, “Ben kurtulacağımı hiç sanmıyordum. Ben o büyüklükteki bir uru nasıl saklamışım bilmiyorum. Şimdi çok iyiyim” dedi.

Operasyonu gerçekleştiren Gözde Akademi Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Erhan Bakırcıoğlu, hastanın karın ağrısı, sağ yan ağrısı, iştahsızlık ve kilo kaybı şikayetleriyle kendilerine başvurduğunu belirterek, “Hastamızın şikayetleri 3 aydır mevcuttu. Hastanın son 3 ayda yaklaşık 7 kilogram kaybı olmuş. Hastamıza yaptığımız tetkikte karnın sağ bölgesinde böbreğe komşuluk yapan 15 santimetre büyüklüğünde bir kitle tespit ettik. Hastayı ameliyata aldık. Kitle, komşu organlardan izole edilerek, sağlam bir şekilde çıkarıldı” diye konuştu.

Kaynak : Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mehmet (7 yıl önce)
    15 cm lik ur nasil 10 kg oluyo? 1 kg olmasin
    0
    0
    Yanıtla