SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Karşı Çıkma Vatandaş Zararına"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:36:54
A- A+ PAYLAŞ

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, sağlık alanında hayata geçirilmeye çalışılan projeler noktasında hiçbir engele engele teslim olmayacaklarını söyleyerek, "Şehir hastaneleri şehirlerin marka değerlerini de yükseltecek" dedi. 

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Marriott Otel'de gerçekleştirilen 'Sağlıkta Kamu Özel Ortaklığı Kongresi'ne katılarak bir konuşma yaptı. Konuşmasının başında sağlığın önemine dikkat çeken Bakan Müezzinoğlu, bütün vatandaşların sağlığa ulaşımının önündeki engelleri kaldırmak adına ülke imkanlarının el verdiği ölçüde çalışmalar yapıldığını söyledi. Problemlerin çözümünde sadece paranın yeterli olmadığını, problemlerin çözümünde bir girişimci ruha ihtiyaç olduğunu da anlatan Bakan Müezzinoğlu, "Peki yönetici sermayemiz var mı? Yönetici sermayemizin de burada güçlü olması lazım" diye konuştu.

Hükümet olarak projelerin hayata geçirilmesi noktasında hiçbir engele teslim olmayacaklarını belirten Müezzinoğlu, "İstiyoruz ki ülkemiz kazansın, istiyoruz ki dünyaya örnek projeleri, dünyanın daha önce örneklediğinin ötesindeki projeleri biz Türkiye olarak başaralım" dedi. Kamu özel ortaklığı konusuna Başbakan Erdoğan'ın da önem verdiğini belirten Müezzinoğlu, Bakan olduktan sonra ilk 10 gün içinde gece 12'den sonra Başbakan Erdoğan'ın iki defa kendisini arayarak yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldığını da salondaki dinleyicilerle paylaştı.

Bakan Müezzinoğlu, muhalefetin bazı projelere karşı çıkmasına da tepki gösterdi. Müezzinoğlu, bu karşı çıkmanın vatandaşın zararına olduğuna vurgu yaptı.

Şehir hastaneleri konusuna da değinen ve "Şehir hastaneleri şehirlerin marka değerlerini de yükseltecek" diyen Bakan Müezzinoğlu, "Türkiye bölgesinde sağlıkta söz sahibi olabilecekse ki, bunu artık başarabilme noktasında kendisini ispatladı ama marka olabilmesi adına kat etmesi gereken mesafeler olduğuna inanıyorum" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız