SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Karşılama ve Konvoy Yok"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:37:40
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekili adaylarının, Çarşamba günü partide düzenlenecek basın toplantısıyla kamuoyu önüne çıkacakları belirtilirken, İl Başkanı Mehmet Erdem, Ankara'dan gelecek adaylara karşılama ve konvoy yapılmayacağını bildirdi.

Erdem, yaptığı açıklamada, "Ülkemizin İçinde bulunduğu bu karamsar tabloda iki ay içinde onlarca Şehidimizi Vatan toprağının kucağına ,Yüce Peygamberimizin (SAV) Komşuluğuna uğurladık.

Böyle bir ortamda birde Malatyalı Hemşerilerimizi Kurban bayramı arifesinde gürültü kirliliği ile rahatsız etmemek için Milletvekili adaylarımızı karşılama etkinliğini iptal edilmiştir."dedi.

KAZANCIOĞLU'NUN AÇIKLAMASI..

MHP 1. sıra adayı Doç.Dr. Kazancıoğlu da, facebooktaki sayfasında, karşılama yapılmamasına ilişkin şu açıklamayı yaptı:

"Aziz Ülküdaşlarım, Değerli Hemşehrilerim;

Malumunuz olduğu üzere, son zamanlarda milli birlik ve bütünlüğümüze kasteden terör örgütünün, güvenlik güçlerimize karşı hain saldırıları ve ülkenin dört bir yanına yaymaya çalıştığı terör ve şiddet eylemlerini, büyük bir endişe ve ibretle izlemekteyiz.

Süregelen bu terör saldırıları neticesinde, çok yakın bir zamanda, bir hemşehrimiz şehit edilmiş; bir hemşehrimiz de terör örgütü tarafından alıkonulmuştur. Şahadet şerbetini içen bütün asker ve polislerimizin aziz hatıralarına ve onların acılı ailelerine saygımızdan dolayı, Milliyetçi Hareket Partisi, Ülkü Ocakları, İl ve İlçe Teşkilatlarımız, Sivil Toplum Kuruluşlarımız ve Milletvekili Adaylarımızla birlikte aldığımız karar gereğince, Milletvekili Adaylarımız için karşılama töreni yapılmayacaktır.

Bu kararımız gereği, Milletvekili Adaylarımızın, 23 Eylül 2015 tarihinde saat 15:00' de Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığında basın mensupları ve ülküdaşlarımızla bir araya geleceklerini duyurur, saygılarımızı sunarız."

MHP milletvekili adayları Doç.Dr. Fikret Şinasi Kazancıoğlu, Hakan Yılmaz, Güzin Koçak, Hakan Kalkan, Serdar Yıldız ve Mehmet Ali Özpolat'ın, Çarşamba günü saat 15.00'de partide düzenlenecek basın toplantısına katılacakları belirtildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız