SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Karşılık Veririz'

A- A+ PAYLAŞ

ABD’de Cumhuriyetçilerin başkan yardımcısı adayı Sarah Palin, "NATO üyesi olması halinde Gürcistan’a saldırıyı karşılıksız bırakmayız" diyerek Rusya’yı tehdit etti.

Medvedev: NATO fark etmez

Rusya Devlet Başkanı Medvedev, "Gürcistan, NATO üyeliğine aday olsa bile harekat emri vermekte tereddüt etmezdim" dedi.

ABD başkan yardımcısı adayı olduktan sonra kameralar önünde ilk röportajını ABC TV’si ile yapan Sarah Palin, dış politika konularında başkan adayı John McCain’den bile daha sert mesajlar vererek, tepkilere neden oldu. Palin’in ayrıca, "ABD topraklarına saldırı gerçekleşmesine fırsat vermeden, düşmanı bulunduğu bölgede, yerinde vurmaya dayalı felsefe" diye bilinen "Bush Doktrini" konusunda bilgi sahibi olmaması da izleyenleri şaşırttı. "İslamcı terörist" nitelemesini kullanması da hatalı bulundu.

Palin şöyle konuştu: "Gürcistan ve Ukrayna’nın NATO üyeliğini destekliyorum. NATO üyesi olması halinde, Gürcistan’a düzenlenecek bir saldırıyı karşılıksız bırakmayız. Rusya, Gürcistan’a hiç bir kışkırtıcı unsur olmadığı halde girdi."

Palin, gerekirse ABD başkanlığı görevini bile üstlenmeye hazır olduğunu söyledi, ancak hayatında hiç bir devlet başkanıyla karşılaşmadığını da itiraf etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız